İbrahim Tatlıses oğluna 'artist, numarasını yaptı gitti' demişti... Ahmet 'ayarsız terazide yürek tartılmaz' dedi Seda Sayan'dan o sözlere destek geldi.
İbrahim Tatlıses'in 'artist' çıkışına oğlu Ahmet Tatlı'dan sitemkar cevap | VİDEO
25 Ağustos'ta Muğla Bodrum'da sabah saatlerinde meydana gelen kazada Tatlıses'in içinde bulunduğu araç, karşı yönden gelen kamyonla kafa kafaya çarpıştı.
Kazayla birlikte kafa kafaya çarpışan iki araç, uçurumun kenarındaki kayalıklarda asılı kaldı. Kazada, kamyon şoförü ve İbrahim Tatlıses'in aracındaki biri kadın 4 kişi ile toplam 5 kişi yaralandı.
Çarpmanın etkisiyle Tatlıses aracın içinde sıkışıp kalırken, aracın ön tarafı bir anda alev aldı.
YANMAKTAN SON ANDA KURTARILDI
Kısa sürede parlayan alevlere bu sırada yoldan geçmekte olan vatandaşlar yangın tüpleri ile müdahale ederek söndürdü. Bu sırada aracı içerisinde mahsur kalan İbrahim Tatlıses de vatandaşların müdahalesi ile alevlerden kurtuldu.