UZUN SÜRE KARANTİNAYA GİRDİLER
SÜPER YAYICI KORKUSU
İngiliz basınında yer alan haberlere göre; David ve Victoria Beckham'ın yanında çalışanlardan bazıları da virüsü onlardan kapınca ünlü çift, süper yayıcı olduklarından korkmaya başladı.
BİR ABD, BİR İNGİLTERE
David ve Victoria Beckham, mart ayının ilk günlerinde Los Angeles'tan Londra'ya dönüp büyük oğulları Brooklyn'in 21'inci doğum gününü kutladı. Bu kutlama çiftin Cotswolds'taki kır evinde yapıldı.
PARTİDEN EVE
Daha sonra çift, 11 Mart'ta David Beckham'ın futbol ile ilgili işleri için tekrar ABD'ye döndü. Son olarak da yeniden Cotswold'a döndü ve ailece karantinaya girdi.
BOĞAZ AĞRISI VE ATEŞ
İşte Beckham çifti bu hareketle hayat ve sürekli seyahatler sırasında koronavirüs kaptı. Önce David Beckham kendini kötü hissetmeye başladı. Ardından da Victoria Beckham'ın boğazı ağrımaya başladı ve ateşi yükseldi.