Aleyna Tilki ülkeyi terk etti ilk paylaşımı bakın ne oldu! Servetiyle dudak uçuklatan Aleyna, genç yaşta elde ettiği şöhret ile milyonlarca kişi tarafından tanındı. Tilki, birkaç saat önce yurt dışına uçtu. "İki senedir zor bir dönem geçiriyorum" diyen Tilki, dört ay boyunca yurt dışında kalacak.
Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, 'Sen Olsan Bari'nin klibiyle dünya çapında en çok izlenen ilk 10 klip arasına girmeyi başarmıştı.
Aleyna Tilki, geçtiğimiz aylarda ise 'Retrograde' isimli şarkısını çıkardı. Aleyna Tilki'nin büyük bir beklentiyle çıkardığı şarkı ne yazık ki istediği ilgiyi görmedi.
Geçtiğimiz günlerde ise, "2 senedir zor bir dönem geçiriyorum. O yüzden pek bir şey üretemedim" açıklamasında bulunam Tilki, kariyerinden çok sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımlarla gündeme geliyor. Son olarak yurtdışına gittiğini duyurdu. Aleyna Tilki, yaptığı paylaşımına, "4 ay sonra görüşürüz. Ben gidiyorum millet" notunu düştü.
SERVETİ DUDAK UÇUKLATTI!
'Beni taklit ediyorlar' diyen Aleyna'yı dünya starlarından ayıran şey bakın neymiş... Genç şarkıcı Aleyna Tilki önceki gün Kuruçeşme'de bir ödül töreninin çekimlerine katıldı.