2 çocuk annesi Esra Erol güzellik sırrını açıkladı! Bakın neye zaafı var! “Herkesin güzellik sırrı olabilir ama...”

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programıyla geniş bir hayran kitlesine ulaşan Esra Erol, bir eğlence merkezinde kameralara yansıdı. Ayaküstü basın mensuplarıyla sohbet eden Erol, güzellik sırrıyla ilgili soruları da cevapladı. Ünlü oyuncu konuyla ilgili zaafını ise ilk kez açıkladı. İşte 2 çocuk annesi Esra Erol'un güzellik sırrı...

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
2 çocuk annesi Esra Erol güzellik sırrını açıkladı! Bakın neye zaafı var! “Herkesin güzellik sırrı olabilir ama...” - 1

Hafta içi her gün ATV ekranlarında izleyici ile buluşan Esra Erol, 2010 yılında Ali Özbir ile dünyaevine girdi ve bu evlilikten iki evladı oldu.

2 çocuk annesi Esra Erol güzellik sırrını açıkladı! Bakın neye zaafı var! “Herkesin güzellik sırrı olabilir ama...” - 2

Ünlü sunucu, önceki gün ise oğullarıyla birlikte yeğeninin doğum günü partisine katıldı. Ailesiyle eğlence merkezinde keyifli dakikalar geçiren Erol, kendisini görüntüleyen basın mensuplarıyla sohbet etmeyi de ihmal etmedi.

2 çocuk annesi Esra Erol güzellik sırrını açıkladı! Bakın neye zaafı var! “Herkesin güzellik sırrı olabilir ama...” - 3

Samimi açıklamalarda bulunan ünlü sunucu, şunları söyledi:

"Kız çocuğu olan arkadaşlarım, 'Sen çok şanslısın, oğulların sakin. Kızlar daha farklı' diyor. Çocukların kendini ifade etmelerine ve duygularını samimiyetle söylemelerine bayılıyorum.

2 çocuk annesi Esra Erol güzellik sırrını açıkladı! Bakın neye zaafı var! “Herkesin güzellik sırrı olabilir ama...” - 4

Küçük çocuk bir olayla ilgili eleştiri ve yorum getirdiğinde toplumumuzda biraz garipseniyor ama artık çağın çocukları öyle değil, kendilerini ifade etmesine fırsat vermemiz gerekiyor"

2 çocuk annesi Esra Erol güzellik sırrını açıkladı! Bakın neye zaafı var! “Herkesin güzellik sırrı olabilir ama...” - 5

Geçmiş yıllarda çektiği bir videonun içeriği yapay zeka ile değiştirilerek dolandırıcıların hedefi olan Esra Erol, konunun hatırlatılması üzerine de şöyle konuştu:

"Şikayetimizi yaptık. Bundan sonra soruşturma süreci var. Süreci sevenlerimle paylaşacağım.

2 çocuk annesi Esra Erol güzellik sırrını açıkladı! Bakın neye zaafı var! “Herkesin güzellik sırrı olabilir ama...” - 6

Bence gelecek çağın en büyük sıkıntısı yapay zekanın yanlış ellerde kullanılmış olması. Görüntüdeki kişi benim, orada benim sesim kullanılsa bile anlatılan ifadeler bana ait değil.

2 çocuk annesi Esra Erol güzellik sırrını açıkladı! Bakın neye zaafı var! “Herkesin güzellik sırrı olabilir ama...” - 7

Güvenilir kişiler üzerinden bunu yapmaları çok tehlikeli. Gördüğünüz her videoya inanmayın. Zaten bir duyuru yapacak olsak kendi platformumuzdan, haber kanallarımızdan ve basın bülteniyle yapıyoruz"

2 çocuk annesi Esra Erol güzellik sırrını açıkladı! Bakın neye zaafı var! “Herkesin güzellik sırrı olabilir ama...” - 8

GÜZELLİK SIRRINI AÇIKLADI!
Esra Erol, güzellik sırrıyla ilgili sorulan soruyu da yanıtsız bırakmadı. Güzellik sırrının temiz bir cilt olduğunu belirten Erol, şu ifadeleri kullandı:

"İnsanın güzel hissetmesi ruhunun hissettiğiyle çok alakalı. Bazen bir sabah kalkıyorsunuz, her zamanki gibisiniz ama içinizdeki enerji ve yapabilirim duygusu kendinizi güzel hissettiriyor. Benim için güzel olmanın karşılığı sağlıklı olmaktan geçiyor. Düzenli spor yapmaya çalışan biriyim. Yürüyüşe önem veriyorum. Dikkatli beslenmeye çalışıyorum. Güzel bir sabun ve onun kokusu, iyi temizlenmiş bir cilt benim için. Herkesin güzellik sırrı olabilir ama dediğim gibi içimiz ne hissediyorsa oyuz"

2 çocuk annesi Esra Erol güzellik sırrını açıkladı! Bakın neye zaafı var! “Herkesin güzellik sırrı olabilir ama...” - 9

Ünlü isim, "Sabunla ilgili takıntınız var mı?" sorusuna, "Sabunu çok seviyorum. Sabunun temizliğine karşı zaafım var. Sabun hayatımda olmazsa olmaz" yanıtını verdi.

2 çocuk annesi Esra Erol güzellik sırrını açıkladı! Bakın neye zaafı var! “Herkesin güzellik sırrı olabilir ama...” - 10

ÜNLÜLERİN GÜZELLİK SIRLARI
Esra Erol'un açıklamasının ardından ünlü isimlerin güzellik sırları da merak edildi. İşte ünlülerin güzellik sırları...

2 çocuk annesi Esra Erol güzellik sırrını açıkladı! Bakın neye zaafı var! “Herkesin güzellik sırrı olabilir ama...” - 11

PELİN KARAHAN
"Kivinin göz altlarını rahatlatıcı etkisini duymuştum. Birkaç kez denedim, gerçekten de işe yarıyor.

2 çocuk annesi Esra Erol güzellik sırrını açıkladı! Bakın neye zaafı var! “Herkesin güzellik sırrı olabilir ama...” - 12

İnce dilim halinde gözlerinizin üzerine koyuyorsunuz; gözlerinizi hem dinlendiriyor hem de göz altındaki koyu halkaların rengini alıyor. Bu yöntem kurtarıcım oldu."

2 çocuk annesi Esra Erol güzellik sırrını açıkladı! Bakın neye zaafı var! “Herkesin güzellik sırrı olabilir ama...” - 13

SERENAY SARIKAYA
"Küçüklüğümden beri cildime çok iyi bakarım, annem bana öyle bir alışkanlık kazandırdı. 15 yaşımdan beri tonikle, peelingle cildimi temizlerim. Yoğun dönemlerimde ayda bir cilt bakımına giderim.

2 çocuk annesi Esra Erol güzellik sırrını açıkladı! Bakın neye zaafı var! “Herkesin güzellik sırrı olabilir ama...” - 14

Sağlıklı beslenen biriyim. Suyumu çok güzel tüketirim, gerçekten güzel şeyler yerim. Bunun cildime yansıdığını düşünüyorum."

2 çocuk annesi Esra Erol güzellik sırrını açıkladı! Bakın neye zaafı var! “Herkesin güzellik sırrı olabilir ama...” - 15

ÇAĞLA ŞIKEL
"Genelde dermatolojik ürünler kullanıyorum. Sorunsuz bir cildim olsa da düzenli bakım yapmayı ve cildimle ilgilenmeyi severim. Sabah ilk iş temizleme jelleri ile yıkar, sonra tonikle silip temizlerim.

2 çocuk annesi Esra Erol güzellik sırrını açıkladı! Bakın neye zaafı var! “Herkesin güzellik sırrı olabilir ama...” - 16

C vitamini serumumu ve nemlendirici kremimi sürerim. 2 ayrı göz kremi kullanırım; göz altlarıma ayrı, göz kapaklarıma ayrı... Ayrıca ayda bir cilt bakımı yaptırırım. Gerçi kremler bana sadece kısa süreliğine izleri yumuşatıyor gibi geliyor.

2 çocuk annesi Esra Erol güzellik sırrını açıkladı! Bakın neye zaafı var! “Herkesin güzellik sırrı olabilir ama...” - 17

Spor yaparak, düzenli beslenerek, bol su içerek hem bedenin hem de ruh güzelliğinin daha çok güzelleştiğini, içsel beslemenin daha uzun ömürlü olduğunu düşünüyorum."

2 çocuk annesi Esra Erol güzellik sırrını açıkladı! Bakın neye zaafı var! “Herkesin güzellik sırrı olabilir ama...” - 18

AJDA PEKKAN
"Öğlene doğru kalkıyorum. Kahvaltımı mümkünse geç yapıyorum. Bir gün yumurta yiyorsam diğer gün yemiyorum. Kırk yılda bir portakal suyu içiyorum. Akşam üzeri bir avokado yiyorum. Akşam 6-7 gibi yemek yiyip günü kapatıyorum o arada sporumu fırsatım olunca yapıyorum."

2 çocuk annesi Esra Erol güzellik sırrını açıkladı! Bakın neye zaafı var! “Herkesin güzellik sırrı olabilir ama...” - 19

AYBÜKE PUSAT
"Her gün yüzümü dermatolojik ürünlerle temizliyorum. Ardından limon suyu sürüyor ve kurumasını bekliyorum. Kremi, ardından uyguluyorum. Bu babaannemin yöntemiymiş. Ben de babamdan öğrendim."

2 çocuk annesi Esra Erol güzellik sırrını açıkladı! Bakın neye zaafı var! “Herkesin güzellik sırrı olabilir ama...” - 20

BENSU SORAL
"Annemi arıyorum ve bana balların, kahvelerin, limonların, her seferinde içinde çeşit çeşit şeylerin olduğu tarifler alıyorum ve yüzüme uyguluyorum.

2 çocuk annesi Esra Erol güzellik sırrını açıkladı! Bakın neye zaafı var! “Herkesin güzellik sırrı olabilir ama...” - 21

İşlemden sonra da yüzüme nemlendirici kremimi sürüyorum. Bazen de sadece cilt bakımına gidiyorum."

2 çocuk annesi Esra Erol güzellik sırrını açıkladı! Bakın neye zaafı var! “Herkesin güzellik sırrı olabilir ama...” - 22

BURÇİN TERZİOĞLU
"Nemlendiricilerimi eksik etmem bir de hem vücuduma hem de yüzüme peeling uygularım. Haftada bir gün masaj yaptırırım. Bundan vazgeçemem. Benim meditasyonum da o.

2 çocuk annesi Esra Erol güzellik sırrını açıkladı! Bakın neye zaafı var! “Herkesin güzellik sırrı olabilir ama...” - 23

SPA seçerken hamamının olmasına dikkat ediyorum. Ne buhar ne sauna… Hamamın yerini hiçbir şey tutmuyor. Kesenin de cilt için çok iyi olduğunu düşünüyorum."

2 çocuk annesi Esra Erol güzellik sırrını açıkladı! Bakın neye zaafı var! “Herkesin güzellik sırrı olabilir ama...” - 24

ECE SÜKAN
"Günlük hayatta sıfır makyajla dolaş. Temiz bir cilt üstüne koruyucu faktörü olan nemlendirici kullan ve gerekmedikçe makyaj yapma. Spor, fitness, pilates.

2 çocuk annesi Esra Erol güzellik sırrını açıkladı! Bakın neye zaafı var! “Herkesin güzellik sırrı olabilir ama...” - 25

En önemlisi yürümek, yürümek, yürümek. Günde en az kırk beş dakika yürü. Doğal beslenmeyi tercih et"

2 çocuk annesi Esra Erol güzellik sırrını açıkladı! Bakın neye zaafı var! “Herkesin güzellik sırrı olabilir ama...” - 26

FAHRİYE EVCEN
"Güzel ve bebek gibi bir cildin doğuştan bir şans olduğunu veya ulaşmak için çok çaba sarf edilmesi gerektiğini düşünülebilirsiniz, ama aslında yapacağınız ufak şeyler büyük fark yaratıyor. Örneğin bence mutluluk cildi güzelleştiriyor.

2 çocuk annesi Esra Erol güzellik sırrını açıkladı! Bakın neye zaafı var! “Herkesin güzellik sırrı olabilir ama...” - 27

Sizi mutlu eden şeyleri daha çok yaparsanız, daha çok içten gülerseniz bunun cildinize de yansıdığına inanıyorum. Güzel bir cilt için bol bol su içmek de önemli."

2 çocuk annesi Esra Erol güzellik sırrını açıkladı! Bakın neye zaafı var! “Herkesin güzellik sırrı olabilir ama...” - 28

NEBAHAT ÇEHRE
"Modada ve makyajda trendleri takip ederken saç ve cilt tonlarını göz ardı etme. Yüzünü mazeretin ne olursa olsun temizlemeden yatma. Kendin için hep iyi olanı iste. Çağır ki gelsin. Ekmek ve benzeri hamur işini sabah öğünü dışında hiç kullanma.

2 çocuk annesi Esra Erol güzellik sırrını açıkladı! Bakın neye zaafı var! “Herkesin güzellik sırrı olabilir ama...” - 29

İçki içiyorsan günde sadece bir kadeh iç. Sigara hiç kullanma. Kırmızı et yerine balık tercih et. Acıkınca bol salata tüket. Kendini sev, seni sevenlerle ve sevdiklerinle zaman geçir"

2 çocuk annesi Esra Erol güzellik sırrını açıkladı! Bakın neye zaafı var! “Herkesin güzellik sırrı olabilir ama...” - 30

ÖZGE ULUSOY
"Evde uyguladığım özel maskelerim yok. Kuaförüm saçlarıma düzenli bakım yapıyor. Bir de ayda bir defa cildimi temizletiyorum. Kolajen ve oksijen bakımı yaptırıyorum. Makyajımı temizlemeden yatmıyorum.

2 çocuk annesi Esra Erol güzellik sırrını açıkladı! Bakın neye zaafı var! “Herkesin güzellik sırrı olabilir ama...” - 31

Mutlaka tonik kullanıyorum, düzenli olarak cildimi nemlendiriyorum. Kış aylarında nemlendirici ve serumu daha yoğun kullanıyorum. Yaz aylarında serumu hafifletiyorum."

2 çocuk annesi Esra Erol güzellik sırrını açıkladı! Bakın neye zaafı var! “Herkesin güzellik sırrı olabilir ama...” - 32

ÖZGE ÖZPİRİNÇCİ
"Annemin eczaneye yaptırdığı kremler dolabımda bulunur. Ayrıca kantaron yağı verdi. Bunun da faydasını görüyorum. Soda limondan buz küpleri yapıp sürerim. Doğal bakımı seviyorum"

2 çocuk annesi Esra Erol güzellik sırrını açıkladı! Bakın neye zaafı var! “Herkesin güzellik sırrı olabilir ama...” - 33

ŞEVVAL ŞAHİN
"Spor yapıyorum. Yüzme, gölge boksu ve yoga yapıyorum. Beslenmeme de dikkat ediyorum. Günde iki tane elma sirkesi sakızı çiğniyorum."

2 çocuk annesi Esra Erol güzellik sırrını açıkladı! Bakın neye zaafı var! “Herkesin güzellik sırrı olabilir ama...” - 34

DEFNE SAMYELİ
Şamdan dergisine konuşan Samyeli'nin genç kalma sırrını açıkladı. 20'li yaşlarda spora başladığını belirten 50 yaşındaki Defne Samyeli günde 9 saat uyuduğunu dile getirdi.

2 çocuk annesi Esra Erol güzellik sırrını açıkladı! Bakın neye zaafı var! “Herkesin güzellik sırrı olabilir ama...” - 35

Defne Samyeli pürüzsüz cildinden beslenmesine kadar merak edilen tüm sorulan cevabını yanıtladı. Samyeli, "Spor ya da sağlıklı beslenme konuları hayatınızda ne kadar yer kaplıyor? Siz hayatınızın her döneminde hep son derece fit kaldınız ama özel olarak yaptığınız bir şeyler var mı?" sorusuna şöyle karşılık verdi:

"Spor yapmaya 20'li yaşlarımda başladım. Ağırlık, kardiyo, pilates. Hatta pilates hocalık sertifikam da var. Egzersizi çok seviyorum fakat zaman yaratamıyorum istediğim kadar.

2 çocuk annesi Esra Erol güzellik sırrını açıkladı! Bakın neye zaafı var! “Herkesin güzellik sırrı olabilir ama...” - 36

Haftada iki üç günle sınırlı. Elimde olsa daha çok yapmak isterim. Bununla birlikte her gün düzenli yaptığım birkaç egzersiz var. Örneğin trambolinim var evde, zıplıyorum. Ayrıca çok aktif yaşayan biriyim. Yürürüm, asansöre binmem, merdiven çıkarım. Yüzümü de egzersizle çalıştırıyorum, son 19 yıldır. Çok büyük faydasını gördüm.

2 çocuk annesi Esra Erol güzellik sırrını açıkladı! Bakın neye zaafı var! “Herkesin güzellik sırrı olabilir ama...” - 37

Çok güzel uyurum, en az 9 saat. Beslenme konusunda da güzel bir denge tutturduğumu düşünüyorum. Bedenimi çok iyi tanıyorum. Güzel yemek yemeyi çok severim, kendimi sevdiğim şeylerden mahrum etmem ama abarttığım dönemlerin hemen ardına mutlaka detoks benzeri keskin dönüşler yapabilirim.

2 çocuk annesi Esra Erol güzellik sırrını açıkladı! Bakın neye zaafı var! “Herkesin güzellik sırrı olabilir ama...” - 38

Bütün keyif verici şeylere, yemek de bunlara dâhil, bağımlı olmamaya özen gösteriyorum. Ben beden-zihin ilişkisi konusunda sanırım çok yol kat ettim. Vücudun işleyişi, duygu ve düşüncelerin biyokimya üzerindeki etkisi, beyin ve hormonlar üzerine o kadar çok okudum ki, kendi fizik bedenim üzerinde bir kontrol sağladığıma inanıyorum. Son 15 yıldır neredeyse yaşlanma etkilerini hissetmiyorum bile. Bu nedenle yaş konusu endişe boyutunda gündemimde değil.

2 çocuk annesi Esra Erol güzellik sırrını açıkladı! Bakın neye zaafı var! “Herkesin güzellik sırrı olabilir ama...” - 39

Yaşım ilerledikçe geliştirdiğim yeteneklerim, yeni tecrübelerim beni o kadar heyecanlandırıyor ki, korku değil hevesle bekliyorum önümdeki yılları. Mantalite buyken, zaman neredeyse duruyor. Anlıyorum ki, çok kişiye bu anlamda faydam dokunacak, bir ilham kaynağı olduğumu görüyorum; kadınlar ve genç kızlar bana her ulaştıkları platformda bunu söylüyorlar. Şu ana kadar öğrenip tecrübe ettiklerimi de bir kitapta topluyorum, sonbahara yetiştirsem ne iyi olur"