İngiltere sapkın bir çiftin kendi çocuklarına yaptıkları ile çalkalanıyor. Katı vegan olan, sadece meyve, kuruyemiş ve tohumlarla beslenen Naiyahmi Yasharahyalah ve kocası Tia, kendi uydurdukları din ve yasalarla çocuklarını öldürdü.
DİN UYDURDULAR ÇOCUKLARINI ÖLDÜRDÜLER
Sapkın çiftin uydurma dini, küçük oğulları Abiyah'ın sonu oldu.
YETERSİZ BESLENMEDEN BAĞIŞIKLIĞI ÇÖKTÜ
Küçük Abiyah çocuk soğuktan yatağa bağlı olarak öldü. Abiyah'ın yetersiz beslenmeden bağışıklık sisteminin çalışmadığı ortaya çıktı.
Yasharahyalah çifti ise korkunç bir şekilde ölen oğullarının reenkarne olacağını düşünüyordu. Bu yüzden onu kiraladıkları Birmingham terasının arka bahçesine gömdüler.
10 HAFTALIK DURUŞMA
Karı koca, çocuklarına zulmetmek ve bir çocuğun ölümüne neden olmak ya da izin verme suçlarından hapis cezasıyla karşı karşıya. Ayrıca Coventry Crown Mahkemesinde 10 hafta süren duruşmanın ardından çocuğun ölümünü gizleyerek adaleti saptırmaktan da suçlu bulundular.