Florya inledi Sezar'ın işi bitti

Yeni başkan Duygun Yarsuvat, ilk maçta hezimet yaşatan Cesare Prandelli'nin biletini kesti... Çarşamba günü mazbatasını alacak başkanın İtalyan hocayla yollarını ayıracağı öğrenildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Ekim 2014 Güncelleme 27 Ekim 2014, 01:31
Florya inledi Sezar’ın işi bitti

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'da İtalyan teknik adamın suyu artık iyiden iyiye ısındı. Başakşehir'den alınan 4-0'lık yenilgi sonrası taraftarlar Florya'ya aktı ve Prandelli'nin kellesi istendi! Taraftarlar, Başakşehir maçında sergilenen silik futboldan dolayı Florya'da sabah kadar bekledi ve tepkilerini dile getirdi. İtalyan teknik adamın bileti ise kesildi. Prandelli de Başakşehir maçından sonra basın toplantısına çıkmadı ve takım otobüsüne de en son geldi. Moralinin bir hayli bozuk olduğu gözlenen Prandelli'nin bugün bir basın açıklaması yapması bekleniyor. Galatasaray taraftarı ise alınan ağır yenilgilerden sonra Prandelli'yi defterden sildi. Sosyal medyada da ona büyük tepki vardı.

İTALYAN HOCA FENERBAHÇE KREDİSİNİ İKİ MAÇTA TÜKETTİ
Prandelli'ye zaman verilmesi gerektiğini daha önceki açıklamalarında dile getiren yeni başkan Yarsuvat'ın da artık çark ettiği ve çarşamba günü mazbatısını aldıktan sonra Prandelli ile yollarını ayıracağı öğrenildi. Prandelli, geçtiğimiz hafta Fenerbahçe'yi yenerek kredi elde etmişti ancak onu da tüketti.

Savaş ÇORLU