Galatasaray'da 'Dany' sevinci

Türk Telekom Arena'da direklere takılan Fatih Terim'in Aslanları, 1-1'in rövanşında tur için bu akşam Veltins Arena'da savaşacak.

Giriş Tarihi 12 Mart 2013, 00:00 Güncelleme 12 Mart 2013, 14:04
Galatasaray’da ’Dany’ sevinci

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'ın Veltins Arena'da yaptığı son idmana Fatih Terim'in esprileri damga vurdu... Tecrübeli teknik adam, Gençlerbirliği maçı sonrası TT Arena'nın içler acısı zeminine göndermelerde bulunan Sneijder'e "Halı gibi zemin artık döktürürsün" dedi. Sneijder ve Drogba ile yakından ilgilenen Terim, bugün hücum hattında bu iki ismin yanı sıra Burak'a çok güveniyor.

'UMARIM İÇERİ VURURUZ'
Fatih Terim, Schalke rövanşı öncesi takımına inancını dile getirdi: "Her geçen gün daha iyiye giden bir Schalke var. İstanbul'daki sonuç rakip için avantaj. İyi bir takıma karşı oynayacağımızın bilincindeyiz ama Avrupa'da tecrübeliyiz. Bu tip hallerden kendimize avantaj sağlayarak çıkmayı becerdik. Futbolcularıma güveniyorum. Sonuç ne olursa olsun onlarla gurur duyacağım. Ümit ediyorum bu kez direklere değil içeri vururuz. Direklere vuranların istatistiği yerine gollerin hesabını yapmak daha kolay."

CİNAYET BENZETMESİ
Terim, Türkiye'de aldığı üç maç ceza için ilk yorumu Almanya'da yaptı... Aldığı ceza için 'cinayet' benzetmesini yapan Terim, "Yarın (bugün) oyuncularımızı motive edebiliriz diye düşünüyorum. Soyunma odasına girebiliyoruz artık. Son cinayetten sonra giremiyoruz ya. Burada girebiliyoruz soyunma odasına" dedi.

DANNY MÜJDESİ!
Galatasaray, Schalke rövanşının son provasını, karşılaşmanın oynanacağı Veltins Arena'da yaptı. Sakatlığını atlatan ve antrenmana katılan Danny, hazır olduğunu göstererek formaya göz kırptı.

ASLAN NASIL TUR ATLAR?
1-1 biten ilk maç sonrası Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde yola devam edebilmesi için Schalke'yi yenmesi veya 2-2 ya da üstü gollü beraberlik alması gerekiyor. Schalke'nin galibiyeti ya da golsüz beraberlik halinde Cimbom elenecek. Rövanş 1-1 biterse ise çeyrek finalisti uzatmalar ya da penaltılar tayin edecek.