Yeniden Chivu!

Galatasaray, Rumen savunma oyuncusu için teklif hazırlığında. Rumen basınında çıkan haberlere göre 32 yaşında olan Chivu, kariyerindeki son büyük kontrat fırsatını kaçırmak istemeyecek

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Ocak 2013 Güncelleme 01 Ocak 2013, 00:00
Yeniden Chivu!

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'da ara transfer dönemi için çalışmalar devam ediyor. İtalyan ve Rumen basınında çıkan haberlere göre, Sarı-Kırmızılılar'ın hedefindeki isim Cristian Chivu. Rumen sitesi Sport.ro'da yer alan habere göre, Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Chivu'nun transferiyle yakından ilgileniyor ve transferi çok istiyor. Bir teklif hazırlayan Aysal'ın teklifinin iyi olması halinde ise Inter Başkanı Moratti'nin bu transfere sıcak bakabileceği haberde belirtiliyor.

SAKATLIĞI YENİ ATLATTI!
İtalyan basınında çıkan haberlere göre ise defansına takviye yapmak isteyen Galatasaray'ın Chivu'yu transfer etmek istediği fakat bazı detayların olduğu yazıldı. Bu sezon sakatlığından dolayı henüz forma şansı bulamayan ve ligin ikinci yarısında takıma dönecek olan Chivu'nun Inter Teknik Direktörü Stramaccioni'nin planlarında önemli bir yere sahip olduğu vurgulandı. 32 yaşındaki oyuncunun, kariyerinin son büyük kontratına imza atma şansını kaçırmak istemeyeceğinin tahmin edildiği vurgulandı.

CRISTIAN CHIVU
26 Ekim 1980 tarihinde doğdu.
60 kez Rumen Milli Takım formasını giydi.
Savunmanın göbeğinde çabukluğu ve tekniği ile tanınıyor...

6 SEZONDUR INTER'DE
6 yıldır Inter forması giyen Chivu, daha önce de 4 yıl Roma formasını giymişti. Rumen stoper 32 yaşında ve 1.84 boyunda.