Soldado-Suarez-Cardozo

Anderlecht'in golcü yıldızı Suarez, Valencia'dan Soldado ve Benfica'- nın gol makinesi Cardozo'nın üstünde yoğunlaşan Aslan, bu 3 oyuncudan birini transfer edecek.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Haziran 2012 Güncelleme 20 Haziran 2012, 01:55
Soldado-Suarez-Cardozo

İÇİNDEKİLER

Şampiyonlar Ligi için UEFA'dan resmi onayı gelen Galatasaray, şimdi transferleri arka arkaya patlatmaya hazırlanıyor.. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, transfer listesinde golcü alternatiflerini 3'e indirdi..

TERİM'İN GÖNLÜNDEKİ SUAREZ
Bugünkü yönetim kurulu toplantısında Valencia'dan Soldado, Anderlecht'ten Suarez ve Benfica'nın golcü oyuncusu Cardozo masaya yatırılacak ve bu 3 oyuncunun artıları eksileriyle maliyetleri tartışılaşacak. Fatih Terim'in en çok istedği isim Anderlech'in Arjantinli yıldızı Matiaz Suarez..
Galatasaray, Fatih Terim'in transfer listesinin en başında yazan Suarez için istenen 12 milyon Euro'luk bonservis bedelini aşağıya çekmek için belçika kulübüyle pazarlıkları sürdürüyor.. Suarez'in ise 3.5 milyon Euro garanti para istediği öğrenili. Terim'in diğer alternatifi ise Valencia'nın gol makinesi Roberto Saldado.. Geçen sezon Valencia formasıyla 52 resmi maçta 30 gol atan 26 yaşındaki golcü oyuncunun bonservisi ise 13 milyon Euro..

CARDOZO DA LİSTEYE GİRDİ
Terim'in yönetime sunduğu son isim ise Benfica'nın Paraguaylı golcü oyuncu Oscar Cardoza.. bu futbolcunun bonserves diğer oyuncuların ki gibi 12 milyon Euro civarında... İşte Terim'in karar verdiği bu 3 oyuncudan biri bugün yönetim kurulunda karara bağlanacak ve transferler için son resmi girişimler yapılacak.