Terim istesin Demba Ba'yı alalım

Aysal, "Milito bana biraz yaşlı gibi geliyor... Ama yine de teknik ekibimiz bilir... Karar onların" dedi... Başkan, "Takıma illaki yıldız transfer yapacağız... Demba Ba'yı ise Terim istesin hemen alayım" diye konuştu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Haziran 2012 Güncelleme 14 Haziran 2012, 02:04
Terim istesin Demba Ba’yı alalım

İÇİNDEKİLER

Galatasaray Kulübü'nün aylık olağan divan kurulu toplantısı dün yapıldı. Toplantı, G.Saray'ın şampiyon olması nedeniyle Florya Metin Oktay Tesisleri'nde spor salonunda yapıldı. Toplantıda şampiyonluk kupası da sergilendi.

TRANSFERLER HAKKINDA KONUŞTU!
Divan Kurulu Toplantısı sonrasında konuşan Ünal Aysal, yapılacak transferler konusunda ipuçları verdi. İşte Başkan Ünal Aysal'ın konuşmasındaki satırbaşları...

YILDIZ TRANSFERLERİMİZ OLACAK!
Yıldız transferlerimiz olacak. Bu kaçınılmaz bir şey. Her takımın yıldızları olur. Milito da Demba ba da çok iyi oyuncular ancak Milito'nun yaşı biraz ilerlemiş gibi geliyor bana... İyi etüt edilmesi lazım. Yine de teknik kadrolarımız inceler. Onlardan bana bir öneri gelirse olumlu değerlendiririm. Teknik direktörümüz Fatih Terim isterse iş biter...

BURAK VE AMRABAT...
Süper Lig'de gol kralı olmuş bir forvete tüm takımların talip olması gerekir, G.Saray da dahil. Trabzon'un vermediği oyuncuya talip olmak bizim için zor. Reddedilmeyi sevmeyiz, G.Saray'a reddedilmek de yakışmaz. Amrabat için de şahsi hiçbir girişimim olmadı. Ama verirlerse alırız.

DÜNYADA 1 NUMARAYIZ!
Nike'ın araştırmasına göre kulüp mağazaları içerisinde ciroda açıldığından beri dünyada bir numaraya geldik. Sosyal medyada dünyanın en güçlü 6. kulübüyüz. 7 milyon Facebook, 1.5 milyon Twitter ve aylık 2 milyon internet sitesi kullanıcımız var. Kombinede 35 bini bulduk. Böyle giderse önümüzdeki 10 gün içinde stadın tüm kapasitesini satabiliriz.

ACEMİLİĞİM ARTIK BİTTİ...
Artık acemiliğim bitti. Birinci senemi doldurdum. Bu dönemde şunu öğrendim; basını ve taraftarımızı dinleyeceğiz ama kararı biz alacağız. Çünkü alınan kararın realitesini biz yaşıyoruz. Yöneltilen tüm eleştirileri de saygıyla karşılıyoruz.

İÇİNİZ ÇOK RAHAT OLSUN!
2014 UEFA Mali Kriterlerine en çabuk ve en iyi uyum sağlamış kulüp olacağımızın sözünü artık verebilirim. Geçtiğimiz günlerde diğer üç güzide kulübün başına gelen sıkıntılar Galatasaray için bir korku sebebi değildir, içiniz rahat olsun.