Hamit tamamdır

Milli futbolcuyla arasında karşılıklı sevgi ve saygı olduğunu söyleyen Fatih Terim, "Çok yönlü bir futbolcu. Bize büyük katkı yapar" dedi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Mayıs 2012 Güncelleme 24 Mayıs 2012, 01:01
Hamit tamamdır

İÇİNDEKİLER

Şampiyon Galatasaray sezonun ilk büyük transfer bombasını patlatmak için artık gün sayıyor... Türkiye'nin TAKVİM'den duyduğu, "Galatasaray, Hamit Altıntop ile anlaştı" haberini dün teknik direktör Fatih Terim de doğruladı.

SON DERECE OLUMLU GEÇİYOR
Yönetici Abdurrahim Albayrak'ın medya mensuplarına verdiği yemekte açıklamalar yapan başarılı teknik adam Hamit Altıntop ile bizzat görüştüğünü söyledi. Milli futbolcuyla yapılan görüşmelerin son derece olumlu geçtiğini ifade eden Fatih Terim, "Şu anda sadece ufak detaylar kaldı. Onlar da çözülmeyecek gibi değil" diye konuştu.

MÜKEMMEL BİR SPORCU
Hamit ile arasında karşılıklı sevgi ve saygı olduğunu da söyleyen İmparator, "Milli Takım'da uzun yıllar çalıştık. Çok yönlü bir yetenek. Sadece orta alanda değil, gerekirke sağ bekte hatta sol sekte bile oynayacak bir futbolcu. Karakterini zaten hepiniz biliyorsunuz, mükemmel bir sporcu. Bize çok olumlu katkı yapar. Transfer bittiğinde bizden duyacaksınız" dedi.

TERİM&MOURINHO ZİRVESİ
Fatih Terim'in bahsettiği 'ufak detaylar'ın Hamit'in bonservisi olduğu öğrenildi. Tecrübeli hocanın bugün İstanbul'a gelecek olan Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho ile bir araya gelerek bu problemi de çözmesi bekleniyor. İspanyol basınına göre Real Madrid, geçen sezon başında Bayern Münih'ten bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Hamit için 3 milyon Euro bonservis talep ediyor.

1 HAFTAYA BİTECEK!
Galatasaray'ın Real Madrid'e en fazla 1.5 milyon Euro ödemek istediği, pazarlıkların ardından İspanyol kulübünün bu rakama inebileceği konuşuluyor. Kulübe yakın kaynaklardan alınan bilgilere göre Sarı-Kırmızılılar 1 hafta içinde Milli Takım kampında bulunan Hamit Altıntop'la 3 yıllık sözleşme imzalayarak bombayı patlatacak.

OKU, SENiN DE HABERiN OLSUN!
Transferde her zaman gündem belirleyen TAKVİM yeni sezona da bomba gibi bir giriş yaptı. Türkiye, Galatasaray'ın Hamit Altıntop'la anlaşma sağladığını TAKVİM'den öğrendi.

BÜYÜK AYRICALIK
Salı günü yaptığımız bu özel haberin ardından tüm gazeteler ve internet siteleri milli futbolcu ile Sarı-Kırmızılı yönetimin yaptığı anlaşmayı yazmaya başladı. Fakat TAKVİM okuyucuları bu müthiş transfer haberini ilk olarak öğrenmenin ayrıcalığını yaşadı.

DEVRE ARASINDA TERİM'E SÖZ VERDİ
Devre arasında da G.Saray'ın gündemine gelen Hamit'in Fatih Terim'e söz verdiği belirlendi. Milli futbolcunun Terim'e, "Eğer sezon sonunda Real Madrid'den ayrılırsam Galatasaray'a geleceğim" dediği öğrenildi.