Terim isterse Chivu bitecek

Galatasaray bonservisi elinde bulunan Inter'li stoper Chivu için bugün menajer Becali ile son kez masaya oturacak... İmparator 'tamam' derse imzalar atılacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Mayıs 2012 Güncelleme 23 Mayıs 2012, 02:02
Terim isterse Chivu  bitecek

İÇİNDEKİLER

Geçen sezon bonservise çok fazla para ödemeden futbolcu transfer eden Galatasaray'da bu sezon da aynı politikayı uygulanacak.. Sarı- Kırmızılı takımın, Inter'le sözleşmesi biten Cristian Eugen Chivu'yu kadrosuna katmaya çok yakın olduğu öğrenildi.

TERİM KASAYI DÜŞÜNÜYOR
Daha önce bir görüşme yapılan Rumen Chivu için bugün karar günü.. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile Rumen savunma oyuncusu Cristian Eugen Chivu'nun menajerliğini yapan ünlü iş adamı Gigi Becali, bugün Florya'da bir araya gelecek ve transfer hakkında son pürüzler giderilecek. Galatasaray kulübünün kasasını çok fazla düşünen ve bunun için bir çok pahalı yıldızı veto eden İmparator'un bu oyuncuya bonservis bedeli ödemeden kadroya katılacak olması nedeniyle sıcak baktığı ifade edildi.

CHIVU DA GALATASARAY'I İSTİYOR
Dün bir açıklama yapan Becali, "Bence Chivu, Galatasaray için önemli bir alternatif. Son kararı Fatih Terim verecek. Eğer onay verirse bu transfer olur. İstemezse olmaz" dedi. Becali, Chivu'nun Galatasaray'a son derece sıcak baktığını belirterek, "Chivu, Galatasaray'da oynamayı çok istiyor. Hagi ve Popescu'yla konuştu. Onlar Galatasaray'ın ne kadar büyük bir kulüp olduğunu söylediler. Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde doğrudan yer alacak. Bu da Chivu için çok önemli" ifadelerini kullanırken Chivu'nun 3 yıllık sözleşme istediğini de sözlerine ekledi.