Aysal'ın ilk bombası Malouda

Sağ ve sol kanada iki süper yıldız isteyen Fatih Terim'in hayali gerçek oluyor. Başkan Ünal Aysal, Florent Malouda'yı Chelsea'den resmen istedi. Fransız starla da görüşmeler sürüyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Mayıs 2012 Güncelleme 19 Mayıs 2012, 01:19
Aysal’ın ilk bombası Malouda

İÇİNDEKİLER

Uzun bir aradan sonra mücadele edeceği Şampiyonlar Ligi'nde ses getirmek isteyen G.Saray yönetimi transferde büyük oynuyor... Avrupa Fatihi ünvanını yeniden kazanmak için süper bir kadro kuracağının sözünü veren Başkan Ünal Aysal ilk hamleyi yaptı.

7 MİLYON EURO İSTİYORLAR
Teknik direktör Fatih Terim'in kanatlara iki süper yıldız istemesi üzerine harekete geçen Aysal, Chelsea'de forma giyen Florent Malouda'nın transferi için resmi girişimlere başladı. İlk olarak Malouda'yı Chelsea'nin sahibi Roman Abramovic'ten isteyen Aysal'ın olumlu yanıt aldığı öğrenildi. 32 yaşındaki futbolcuyla yolları ayırmayı düşünen Chelsea'nin 7 milyon Euro bonservis istediği belirlendi.

KALPLER BAYERN'LE ATIYOR!
Chelsea ile pazarlıkları sıklaştırıp bu rakamı düşürmeye çalışacak olan Başkan Ünal Aysal bir yandan da Malouda ile görüşmelere start verdi. Yönetici Ali Gürsoy'un Fransız yıldızın menajeriyle bir ön görüşme yaptığı gelen bilgiler arasında. Galatasaray yönetiminin transferde Şampiyonlar Ligi kozunu kullanmak istediği de ifade ediliyor. Eğer Chelsea bu akşam Bayern Münih'i yenemezse önümüzdeki yıl Şampiyonlar Ligi'nde olmayacak. Fakat Galatasaray bu önemli organizasyonlara direkt olarak katılacak.

FORVETTE YENİ ADAY: NILMAR
Bu nedenle Chelsea'nin bu akşam kaybetmesi, Malouda'nın transferinde kilit rol oynayacak. Öte yandan Galatasaray'da golcü arayışı da tüm hızıyla sürüyor. Geçen sezon forvet hattında yaşanan sıkıntılar nedeniyle golcü transferine büyük önem veren yönetim Avrupa ve Güney Amerika'da çalışmalarını sürdürüyor. Berbatov'la temas halinde olan Sarı- Kırmızılılar'ın İspanya'da küme düşen Villarreal'den Brezilyalı Nilmar'ı da listeye aldığı gelen bilgiler arasında.

DROGBA ÇOK ZOR
G.Saray'ın Malouda için Chelsea ile temas halinde olması akıllara "Drogba yeniden gündeme gelir mi?" sorusunu getirdi. Fakat Chelsea, Fildişili yıldızı kesinlikle bırakmak istemiyor. Ayrıca Barcelona da Drogba'ya kanca atmış durumda.

VERDİĞİ SÖZÜ TUTUYOR
Geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada, "Öyle güçlü bir kadro kuracağız ki, istediğimiz per kupayı alacağız" diyen Başkan Ünal Aysal düğmeye bastı. Malouda için temaslara başlayan Aysal ardından golcü transferini bitirecek.

FLORENT MALOUDA KİMDİR?
13 Haziran 1980'de Fransa'da dünyaya geldi. Futbola Ramire'de başladı. İsmini ilk kez Guingamp'ta duyurdu. 2003'te gittiği Lyon'da patlama yaptı. 2007'de Chelsea'ye transfer oldu. İngiliz kulübünde 149 maçta 35 gol attı. Fransız Milli Takımı'nda da 74 maça çıkıp 8 gol kaydetti.