'Çişli' sevinç mahkemelik

M.Topuz'un 'çişli' sevinci ve Stoch'un G.Saray formasını şortuna sokmasına isyan eden ultrAslan grubu, 1 hafta içinde savcılığa suç duyurusu yapacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Nisan 2012 Güncelleme 24 Nisan 2012, 01:01
’Çişli’ sevinç mahkemelik

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'nin TT Arena'da aldığı galibiyet kadar karşılaşma sonrasında Sarı-Lacivertli futbolcuların sevinç gösterileri gündeme damgasını vurdu... Maçın bitiş düdüğüyle birlikte saha ortasında toplanan futbolcular derbi zaferini çılgınlar gibi kutlamış, fakat olayın dozu kaçınca ortaya Galatasaray cephesini çılgına çeviren görüntüler çıkmıştı.

BOMBA GİBİ DÜŞTÜ!
Mehmet Topuz'un gollerden sonra pitbull sevinci yaşayan Melo'yu taklit edip "çiş" hareketi yapması ve Stoch'un Ujfalusi'den aldığı Galatasaray formasını şortunun içine sokması gündeme bomba gibi düştü.

YÖNETİM SESSİZ
Galatasaray yönetimi şu ana kadar bu görüntülere herhangi bir tepki vermezken, taraftarlar vakit kaybetmeden harekete geçti. Bir grup taraftar, "52 bin kişiyi tahrik edip galeyana getirmeye çalıştılar. Taraftarları şiddete yöneltecek hareketlerde bulundular" gerekçesiyle Fenerbahçeli Mehmet Topuz ve Miroslav Stoch'u mahkemeye verme kararı aldı.

KINAMA YAYINLANACAK
UltrAslan grubunun da bugün bir basın bildirisi yayınlayarak Mehmet Topuz ve Stoch'u kınayacağı öğrenildi. Taraftarlar, yönetimden de bu konuda tepki göstermesini bekliyor.

50 TANE KANGAL BESLiYOR
Arena'daki olaylı derbiden sonra yaptığı sevinçle gündeme damga vuran Mehmet Topuz kendisini, "Ben Sivas Kangal taklidi" yaptım diyerek savunmuştu. Yıldız futbolcunun tam bir Kangal hayranı olduğu ve 50'ye yakın Kangal beslediği öğrenildi.