Shaqiri seferberliği

Basel'e 10 milyon Euro'luk teklif sunan Sarı-Kırmızılı yönetim gerekirse fiyatı artırmaya hazır. Alman kulüplerinin de istediği Xherdan Shaqiri "İlk tercihim Galatasaray" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Ocak 2012 Güncelleme 12 Ocak 2012, 02:13
Shaqiri seferberliği

İÇİNDEKİLER

Ara transferde sessiz ve derinden çalışan Galatasaray'da tüm yollar Xherdan Shaqiri'ye çıkıyor... Başkan Ünal Aysal'ın da geçtiğimiz günlerde açıkladığı gibi, Sarı-Kırmızılı formaya uzun yıllar hizmet edecek genç yıldızların peşinden koşan yönetim, İsviçreli futbolcu için adeta seferberlik ilan etmiş durumda. Basel'e 10 milyon Euro'luk teklif sunan ve yanıt beklemeye başlayan Galatasaray yönetiminin gerekirse fiyatı artırmaya hazır olduğu da vurgulanıyor.

TÜRKİYE'Yİ ÇOK İSTİYOR
Birçok Alman kulübünün de isteiği Shaqiri'nin yakın çevresine, "İlk tercihim Galatasaray" dediği de ifade ediliyor. Genç yıldızın aslen Arnavut ve Müslüman olması nedeniyle Türkiye'de futbol oynamaya çok sıcak baktığı belirtiliyor.

İKİ SÜRPRİZ İSİM DAHA

Öte yandan NTV Spor'un haberine göre Galatasaray'ın gündemine iki sürpriz isim daha girdi... Sarı- Kırmızılı yönetimin, teknik direktör Fatih Terim'den gelen rapor doğrultusunda PSV Eindhoven formasını giyen Tim Matavz ve Georgino Wijnaldum konusunda girişimlere başladığı iddia ediliyor. Galatasaray yönetimi en geç önümüzdeki hafta içine kadar transferi bitirmeyi planlıyor. Fatih Terim'in de yönetimden bu konuda istekte bulunduğu belirtildi.