Tebrik ediyorum tarihe geçtiniz

Galatasaray Başkan Polat, sabah Florya'ya gitti ve futbolcular adeta topa tuttu. Polat, "Size o formayı verdiysek, sırtınızdan çıkarmasınıda biliriz" diye bağırdı. Çok sinirli olan Başkan, "Tebrik ediyorum. En kötü takım olarak tarihe geçtiniz"ifadesini kullandı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Şubat 2011 Güncelleme 28 Şubat 2011, 15:56
Tebrik ediyorum tarihe geçtiniz

İÇİNDEKİLER

Büyükşehir maçında oynanan futbol ve alınan yenilgiye çok sinirlenen Galatasaray Başkanı Adnan Polat dün sabah soluğu Florya'da aldı... Maçın hemen ardından Sportif Direktör Adnan Sezgin'i arayarak, "Sabah herkes tesislerde olsun" talimatını veren Polat, adeta bir sezonun hıncını çıkardı.

KENDİNİZE GELİN
Hagi ve yardımcısı Tugay Kemiroğlu'nu toplantıya almayan Başkan Polat, futbolculara daha önce olmadığı kadar sert bir konuşma yaptı. Sözlerine, "Kafanızı kaldırın ve bakın. Burası Galatasaray Kulübü...

Nerede olduğunuzu çok iyi bilin" diye başlayan Polat ardından da, "Size verdiğimiz o formanın değerinin farkında mısınız! Ama şunu iyi bilin ki, o formayı nasıl verdiysek, sırtınızdan çıkarmasını da biliriz" diye
bağırdı.

REKOR ÇOK SİNİRLENDİRDİ!
Büyükşehir maçında bu sezon 11. mağlubiyetin yaşanarak rekor kırılmasına da değinen Adnan Polat, "Tarihin en kötü takımı oldunuz. Bu başarınızdan(!) dolayı sizleri tebrik ediyorum" ifadesini kullandı.

SEZGİN BU KEZ GİDİYOR
Öte yandan eleştiri oklarının hedefinde olan Adnan Sezgin'in birkez daha Polat'a istifasını sunduğu öğrenildi. Sezgin'in bu kez kararlı olduğu ve G.Antep maçından sonra basın açıklaması yapacağı belirlendi.