Haziran'ı bekleyin

G.Saray Başkanı kulüp üyelerine yönelik düzenlediği bilgi toplantısında, "Lig bitiminde Adnan Sezgin, teknik heyet ve futbolcuların durumunu masaya yatıracağız" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Şubat 2011 Güncelleme 20 Şubat 2011, 04:06
Haziran’ı bekleyin

İÇİNDEKİLER

ADNAN Polat'tan çarpıcı açıklamalar. G.Saray Başkanı kulüp üyelerine yönelik düzenlediği bilgilendirme toplantısında gündemlerinde asla seçim olmadığını belirterek, "Sezon sonu çok önemli kararlar alacağız. Adnan Sezgin, teknik heyet ve futbolcuların durumunu masaya yatıracağız" ifadesini kullandı.

HAGI TAKIMDA KALACAK
Sezgin'in sürekli günah keçisi ilan edildiğini belirten Polat, "O da sıkıldı bu durumdan. Eğer ona şimdi istifanı getir desem hemen getirir. Futbolcuların ise ortaya koyacağı performansı görmeden sözleşmesini uzatmak istemiyorum. Hagi'yi ise Avrupa yolculuğunda gelecek sezon da takımın başında görmek istiyorum" diye konuştu. Polat takıma yıldız oyuncu istemediğini vurgulayarak, "Bana başarıya aç, kulübün formasına yüreğini verecek savaşan oyuncular lazım" dedi.

MİSAFİR BULDUĞUNU YER
F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile olan dostluğu sürdüreceklerini ifade eden Polat, "Arena'da Fenerbahçe'yi çok iyi ağırlayacağız. Ancak misafir umduğunu değil bulduğunu yiyecek" ifadesini kullandı.