Beyaz bir sayfa

G.Saray tribünleri söylentilerin tam aksine futbolcularına büyük destek verdi... Sivas galibiyetiyle birlikte beyaz bir sayfa açıldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Ocak 2011 Güncelleme 24 Ocak 2011, 11:08
Beyaz bir sayfa

İÇİNDEKİLER

Galatasaray Türk Telekom Arena'daki ilk resmi maçında Sivasspor'u 1-0 yenerken Ajax ile oynanan stadın açılış maçında yaşanan tatsızlıklar da yerini güzelliklere bıraktı. Maçtan önce bazı Sarı- Kırmızılı taraftarların Başkan Adnan Polat ve yönetimi mendil sallayarak protesto edeceği söylentileri asılsız çıktı. Herkes beyaz mendil sallanmasını beklerken taraftarlar takıma sahip çıkarak beyaz bir sayfa açtı.

SAHİP ÇIKTILAR
Galatasaray tribünleri yönetime protestoda bulunmazken takıma da sahip çıktı. Sarı-Kırmızılı futbolculara maçın başından itibaren büyük destek veren G.Saray taraftarlar bir an olsun bile desteklerini çekmedi. Yeni transferlerden Culio, Yekta ve Stancu da göz doldururken Galatasaray için doğru isimler olduklarını kanıtladı.

İYİ GÜNLER YAKIN
Hagi her şeyin daha güzel olacağını vurgulayarak, "Çok güzel şeyler yapacağımıza inanıyorum. Oyuncularımın inanarak sabırlı oynamalarından memnunum. Ancak biraz sabırlı olmalıyız" diye konuştu. Hala 5-6 oyuncudan yoksun olduklarını hatırlatan Rumen hoca, "Yeni gelen oyuncularımızı da takıma çabuk monte etmeliyiz. Takımın oyununu beğendim. İyi top tuttuk ve oyuncularım iyi hareket etti. Önümüzdeki maçlarda daha fazla gol atabiliriz" dedi.