Aslan'a Cisse bombası

Galatasaray golcü arayışlarında rotayı Panathinaikos'ta oynayan Djibril Cisse'ye çevirdi. Kewell ve Baros'un Liverpool'dan arkadaşı olan Fransız yıldızın transferinde sona gelindi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Ocak 2011 Güncelleme 19 Ocak 2011, 09:34
Aslan’a Cisse bombası

İÇİNDEKİLER

Galatasaray golcü arayışlarını sürdürürken Yunanistan'ın Sports Day gazetesi, Sarı-Kırmızılı takımın Panathinaikos'un golcüsü Djibril Cisse'nin peşinde olduğunu iddia etti. Gazete Yunan kulübünün mali kriz yaşadığına değinerek, "Sözleşmesinde 2 milyon Euro karşılığında serbest kalır" maddesi olduğu için bu oyuncunun gönderilmek istendiği belirtildi.

PAZARLIK SÜRÜYOR
Sports Day, Galatasaray Sportif Direktörü Adnan Sezgin'in 2 milyon Euro'luk rakamı 1.4 milyon Euro'ya çekmeye çalıştığını vurgulayarak iki kulüp arasında yapılan görüşmelerde sona gelindiğini okurlarına duyurdu. 2009'dan bu yana Yunan kulübünde forma giyen Djibril Cisse 71 karşılaşmada 46 gol attı.

BU SEZON ÇOK FORMDA
Bir dönem Liverpool'da Cisse ile birlikte oynayan Kewell ve Baros'un 29 yaşındaki futbolcuyu ikna etmeye çalıştıkları öğrenildi. 37 kez Fransa Milli Takımı forması da giyen Cisse bu sezon oynadığı 17 maçta 16 gol atarak çok iyi bir performans gösterdi.