Galatasaray'ın ilk hedefi

Galatasaray Teknik Direktörü Hagi'nin verdiği rapor doğrultusunda öncelikli hedefin bir forvet olduğu belirtildi.

Giriş Tarihi 23 Aralık 2010, 00:00 Güncelleme 28 Aralık 2010, 14:18
Galatasaray’ın ilk hedefi

İÇİNDEKİLER

Takıma iyi bir forvetle takviye yapmayı planlayan sarı kırmızılıların orta sahaya da 2 oyuncu transfer etmeyi hedeflediği vurgulandı. Orta saha oyuncularının biri savunmaya yönelik, birinin ise sol kanatta ve forvet arkasında görev yapabilecek hücuma yönelik bir oyuncu olacağı öğrenilirken, savunmaya da takviye yapılacağı ifade edildi.

Bu 4 oyuncunun yanısıra kaleci de almayı hedefleyen Galatasaray yönetiminin şu anda kadroda bulunan ve yeterli verim alamayan bazı oyuncuları da takas veya kiralama yoluna gideceği öğrenildi. Sezon başında Bucaspor'dan bedelsiz olarak alınan Mehmet Batdal'a Ege kulübünün talip olduğu ve sarı kırmızılıların bu oyuncuyu sezon sonuna kadar kiralık olarak gönderme fikrine sıcak baktığı vurgulandı.

Bazı genç futbolcuları kiralık olarak forma şansı bulabilecekleri kulüplere yollamayı planlayan sarı kırmızılıların yine bonservis bedeli ödenmeden Kayserispor'dan alınan ve Beşiktaş maçında yaptığı penaltı sonrası taraftarın hedefi haline gelen Ali Turan'ın da Serdar Özkan'la birlikte takasta kullanılacağı ifade edildi.

FENERBAHÇE'YE GELMEK İÇİN SİNYAL VERDİ

GALATASARAY'IN YENİ ELDİVENİ KİM OLACAK?