Baskasının hatasını Volkan çekemez

Yönetimin ardından İsmail Kartal da Volkan'a sahip çıktı. Kartal, "Küfür edilen değil küfür edenler sahada olmasın. Başkalarının hatasını Volkan çekmeyecek" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Kasım 2014 Güncelleme 19 Kasım 2014, 01:16
Baskasının hatasını Volkan çekemez

İÇİNDEKİLER

Milli maçta yaşanan olayların ardından yapılan açıklamalara bir yenisi daha eklendi. Sarı-Lacivertli yönetimin ardından Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal da milli kaleci Volkan Demirel'e sahip çıktı. Fenerbahçe Teknik Heyeti, milli maçta yaşananlar nedeniyle Volkan'ın psikolojisinin bozulduğu, moral olarak düştüğü fikrini görüşüp, "Bursa'da da küfür olabilir. 1 hafta dinlendirsek mi" fikrini masaya yatırdı. Yapılan fikir alış verişi sonrası son sözü Teknik Direktör İsmail Kartal söyledi..

BURSA'DA KALE VOLKAN'IN
İsmail Kartal'ın "Başkalarının yaptığı yanlışın cezasını neden F.Bahçe ve Volkan çekiyor. Küfürü yiyen değil, küfür edenler sahada olmasın. Volkan'ı Bursaspor maçında oynatacağım. O maçta da küfür edilebilir ama ben Volkan'a güveniyorum. O maçta hata da yapsa arkasında olacağım." dediği ifade edildi. Volkan Demirel, zorlu Bursa deplasmanında kalede olacak.

Volkan DEMİR