UEFA'dan 4 kulübe uyarı

Kulüp lisans konusunda sıfır töleransı olan UEFA, Beşiktaş'ı taahhüd, Bursaspor'u geçmiş borçlar, G.Saray ile Trabzonspor'u da denk bütçe konusunda uyardı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Ekim 2014 Güncelleme 17 Ekim 2014, 00:25
UEFA’dan 4 kulübe uyarı

İÇİNDEKİLER

UEFA'nın 15 Ekim'de sona eren kulüplerin 30 Eylül blançolarının gönderme süresi sonunda bir çok kulübümüz için tehlike çanları çalıyor. Futbol internet sitesi Sporx'in haberine göre kulüplerimizin UEFA'ya gönderdikleri blançolarının hiç de iç açıcı olmadığı ortaya çıktı. UEFA Kulüp Lisans Kurulu tarafından inceleme altında olan Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor ve Bursaspor kulüplerinin 15 Ekim'de UEFA'ya gönderdikleri 30 Eylül blançoları içinde özellikle Bursaspor'un durumunun iyi olmadığı geçmiş borçlar nedeni ile ciddi bir tehlike ile karşı karşıya olduğu öğrenildi.

GALATASARAY İÇLERİNDE EN RAHAT OLANI...
BEŞİKTAŞ'ın taahhüt, G.Saray ile Trabzon'un da denk bütçe konusunda sıkıntı yaşadığı kaydedildi. G.Saray'ın açığı kapatmak için Aralık 2015'e kadar süresinin olduğu söylendi. UEFA eksikler nedeni ile Bursa, Trabzon, ve Beşiktaş'a aralık 2014 tarihine kadar süre tanıdı.

KULÜPLERİMİZİN LİSANSLARI TEHLİKEYE GİREBİLİR
UEFA'nın kulüp lisans konusunda sıfır töleransa geçmesi 4 kulübümüzü ciddi bir tehlike ile karşı karşıya bıraktı. G.Saray'ın 1 yıl içinde, Beşiktaş, Trabzon ve Beşiktaş'ın kısa sürede çözüm bulması gerekiyor.