Fener'e İzmir'de coşkulu karşılama

Fenerbahçe kafilesini, İzmir'de çok coşkulu bir taraftar grubu karşıladı. Volkan'a çiçek verildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Ağustos 2014 Güncelleme 25 Ağustos 2014, 00:34
Fener’e İzmir’de coşkulu karşılama

İÇİNDEKİLER

Süper Kupa finalinde bugün Manisa 19 Mayıs Stadı'nda Galatasaray'la karşılaşacak Fenerbahçe, dün İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda yaklaşık 100 kişilik taraftar grubunun coşkulu tezahüratlarıyla karşılandı. Sarı-lacivertli taraftarlar teknik direktör İsmail Kartal'in yanı sıra kaptan Volkan Demirel'e de çiçek verdi.

iZMiR'DE iMZA GÜNÜNE DEVAM
F.Bahçe kafilesi İzmir'den Manisa'ya geçerken Webo, Mehmet Topuz ve Kadlec Agora AVM Fenerium'da imza gününe katılmak için İzmir'de kaldı. 3 futbolcu da büyük ilgi görürken kendilerine uzatılan formaları tek tek imzaladılar.

M. TOPAL İMHA EDECEK!
Bugünkü Süper Kupa
finalinde Fenerbahçe'de en önemli görevlerden biri Mehmet Topal'a ait olacak. Tecrübeli futbolcu, Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Sneijder'e yakın markaj uygulayacak. Teknik direktör Kartal'ın Topal'a Sneijder'in tüm pas kanallarını tıkaması emrini verdiği
belirtildi.

YILDIRIM TARAFTARI KIRMADI
Takımla
birlikte dün İzmir'e gelen Başkan Yıldırım, yöneticileri taşıyan otobüs alandan ayrılırken, taraftarların isteğini kırmayarak camdan el salladı. Yıldırım'ın bu jesti F.ahçeli taraftarlar tarafından alkışma karşılık gördü.

21 KİŞİLİK KADRODA SÜRPRİZ!
Fenerbahçe'
nin 21 kişilik maç kadrosunda Diego, Baroni, Egemen, Yobo ve Krasic yer almazken 19 yaşındaki Muhammed Akarslan kendisine yenr buldu. Muhammed için Türk Hazard yorumları yapılıyor.