Zlatan Bekiroviç'ten Türk öpücüğü

40. dakikada sahne alan Bekir müthiş bir röveşatayla 3 puanı getirdi. M'glacbach'la oynanacak son maç formaliteye dönüştü...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Kasım 2012 Güncelleme 23 Kasım 2012, 20:35
Zlatan Bekiroviç’ten Türk öpücüğü

İÇİNDEKİLER

Var mı Fener'e yan bakan!.. Avrupa Ligi'nde doludizgin giden Kanarya, 5. maçında Marsilya'yı Fransa'da 1-0 yenerek puanını 13'e çıkardı ve gruptan lider olarak çıkmayı garantiledi. 90 dakika boyunca çok dikkatli ve kontrollü oynayan Fenerbahçe istediğini almayı başardı.

BRAVO VOLKAN!
Maçın ilk tehlikesi Marsilya'dan geldi. 1. dakikada Raspentino'nun şutu Volkan'da kaldı. 12. dakikada Baroni'nin kullandığı frikiği kaleci Mandanda yumrukladı. 22. dakikada Sow'un pasında Kuyt'ın şutu auta çıktı. 29. dakikada Andre Ayew çok müsait pozisyonda topu dışarı attı.

BEKİR JENERİKLERE GEÇTİ
33. dakikada Caner'in ceza sahası dışından sert şutunu Mandanda iki hamlere kontrol etti. 40. dakikada Fenerbahçe'nin golü geldi. Baroni'nin kullandığı köşe vuruşunu Gökhan ön direkte aşırdı. Bekir topu göğsüyle kontrol edip röveşatayla harika bir gole imzasını attı: 1-0. İlk yarı bu müthiş golle 1-0 sona erdi.

M'GLADBACH GRUP 2.'Sİ OLDU

48. dakikada Jordan Ayew'in şutunu Volkan kurtardı. 58. dakikada Andre Ayew'in yakın mesafeden kafa vuruşu direği sıyırdı. 59. dakikada Amalfitano'nun şutunu Volkan müthiş kurtardı. Fenerbahçe kalan dakikalarda skoru korumayı başarınca sahadan 1-0 galip ayrıldı. Diğer maçta Mönchengladbach, Limasol'u 2-0 yenerek grupta 2. olmayı garantiledi.

TAM 27 YIL SONRA FRANSIZ ZAFERi
Fenerbahçe 27 yıl sonra bir Fransız takımını deplasmanda yenmeyi başardı. Kanarya gruptaki 3 deplasman maçını da kazandı.

MAÇIN YILDIZI
BEKiR
Son haftalarda müthiş bir form yakalayan Bekir inanılmaz bir gole imzasını attı. Ayrıca savunmada da adeta duvar ördü.

HAYAL KIRIKLIĞI
SOW
F.Bahçe'nin en büyük gol umuduydu. Fakat Marsilya defansı arasında etkili olamadı. Son haftalardaki en kötü futbolunu sergiledi.