İhtilal böyle yapılır

Sarı-Lacivertliler'in hocası Aykut Kocaman, Amsterdam Arena'da oynanacak finale göz kırptı. Kocaman, "Şimdi kupaya daha da yakınız" diyerek mesajı verdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Kasım 2012 Güncelleme 23 Kasım 2012, 03:24
İhtilal böyle yapılır

İÇİNDEKİLER

UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda 5. maçında dün gece Fransız ekibi Marsilya'yı yenerek bir üst tura çıkmayı garantileyen Fenerbahçe mthiş istatistiğiyle göz kamaştırıyor. 'Fransız Devrimi'ne imza atan oyuncular, grubunda 13 puan topladı ve 27 yıl sonra bir Fransız takımını deplasmanda devirmeyi başardı. Ayrıca Sarı- Lacivertliler'in Avrupa'da bileğini büken de yok.

SEVİNDİRİCİ BİR GALİBİYET
Aykut Kocaman da Marsilya maçı sonrasında yaptığ açıklamalarda UEFA Avrupa Ligi finaline de göz kırptı. Amsterdam Arena'da oynanacak finali çok istediği gözlenen Kocaman, "Bütün Fenerbahçeliler adına çok sevindirici bir galibiyet. Kazanmak her zaman mutluluk veriyor. Esas olan buydu ve biz de bunu başardık. Ama bu maçla ilgili doğru yorum, 'burada temel amacımız garantileyerek dönmekti' demek olur. Kazanarak, grup liderliğini de garantiledik. Son maçlar, tamamen formalite olacak. Gruptan sonraki kura çekiminde bu liderlik, bize kura avantajı sağlayacak. Aynı zamanda büyük bir özgüven verecek. Son maçta, fazla sanş bulamayan arkadaşlarımızı oynatacağız" diye konuştu.

BİZİM KALİTEMİZ ORTADA
Kocaman, UEFA şampiyonluğu için ise, "Temel amacımız, kazanan bir takım olmak. Zaten Fenerbahçe'nin Avrupa'da belli bir standardı var. Aynı zamanda bu sezon, güçlü de bir kadrosu var. Bu kadro, biraz daha oturduktan sonra, oyun olarak daha akışkanlık kazandıktan sonra, her kupa için iddialı olacaktır. Şimdi kupaya dahada yakınız" ifadelerini kullandı.

REKORA SADECE BiR MAÇ KALDI!
2009-2010 sezonunda Avrupa Ligi'nde yer aldığı H Grubu'nu 15 puanla lider bitiren Fenerbahçe, bu istatistiği geliştirebilir. Fener, 15 puanı geçerse UEFA'da en fazla puan toplayan Türk takımı olacak.