Dirk Kuyt forvete Topuz sağ kanada

F.Bahçe'nin yarınki Vaslui maçının taktiği şekillenmeye başladı. Kuyt forvette Mehmet Topuz ise sağ kanatta görev yapacak. Caner de 11'e göz kırpıyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Ağustos 2012 Güncelleme 07 Ağustos 2012, 01:22
Dirk Kuyt forvete Topuz sağ kanada

İÇİNDEKİLER

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında yarın Rumen ekibi Vaslui ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de ilk 11 yavaş yavaş netleşmeye başladı. Saracoğlu'ndaki ilk maçta sağ kanatta görev yapan, 2. yarıda forvet hattına geçen Kuyt'ın yarınki maça forvet olarak başlaması bekleniyor. Semih Şentürk ise yedek kulübesine geçecek.

CANER FORMA BEKLİYOR
Kadıköy'deki maçta 2. yarıda oyuna giren ve hırslı futboluyla gözdolduran Mehmet Topuz ise orta sahanın sağ kanadında maça başlayacak. Sarı- Lacivertli ekipte başka değişikliklerin de söz konusu olabileceği gelen haberler arasında. İlk maçta formundan uzak görünen Miroslav Stoch'un yerine Caner'in yarınki rövanş maçında sol kanatta forma giyebileceği gelen haberler arasında. Caner ile Stoch arasında tercih maç saatinde belli olacak.

KUYT MÜTHİŞ ÇALIŞIYOR
Hollandalı yıldız, çalışkanlığı ve azmiyle takım arkadaşlarına örnek oluyor. Kuyt, kısa zamanda herkesle çok iyi iletişim kurdu.