F.Bahçe adına Türk futbolu feda ediliyor

Fenerbahçe Kulübü, dün resmi internet sitesinden yaptığı açıklama ile Tahkim Kurulu'nun PFDK'nın verdiği cezaları onaylamasına büyük tepki gösterdi. Açıklama "F.Bahçe son sözünü söylememiştir" ifadesi ile bitti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Haziran 2012 Güncelleme 06 Haziran 2012, 09:32
F.Bahçe adına Türk futbolu feda ediliyor

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Yönetimi, Tahkim Kurulu'nun PDFK'nın kararlarını onaylamasının ardından beklenen açıklamayı dün yaptı. Çok sert ifadelerin kullanıldığı açıklamada Fenerbahçe adına Türk Futbolu'nun feda edildiği belirtildi.

SÜREÇ PLANLANDIĞI GİBİ İŞLETİLDİ
İşte Sarı-Lacivertli kulübün yaptığı o çok sert açıklama: Usul ve süresinden çok önce açıklanan savcılık mütalaası ile başlayan; dün itibarı ile Tahkim Kurulu kararları ile hayata geçirilen ve muhtemelen UEFA'nın kararlarıyla son bulacak olan, senaryosu önceden yazılmış süreç, işlemeye başlamış, başlatılmıştır.

SIRA UEFA DİSİPLİN KURULU'NDA
Şimdi sıra bu süreci hazırlayanların başta da planladığı üzere UEFA Disiplin Kurulu'ndadır. Kamuoyu görecektir ki, birkaç gün içerisinde önceden tasarlanan pazarlıklar ve bunun sonucu olan süreç an be an bu şekliyle hayata geçirilecektir. Ve 'Fenerbahçe' adı altında Türk Futbolu feda edilecektir.

HANGİ PAZARLIKLAR YAPILDI, AÇIKLANSIN
19 maçta şike ve teşvik olduğu iddialarının, neden ve nasıl 3 maça indiğini ve bu 3 maçın da hangi pazarlıklar sonucunda olmazsa olmaz şeklinde hayata geçirildiği, ivedilikle açıklanmalıdır.

DARAĞACINDA DEĞİLİZ
Fenerbahçe Spor Kulübü'ne karşı hukuk dışı yolları tercih edenlerle, her yerde ve her tür bedeli göze alarak savaşmaya hazırdır. Unutulmamalıdır ki Fenerbahçe darağacında değildir; Unutulmamalıdır ki Fenerbahçe Kulübü henüz son sözünü henüz söylememiştir.