7 milyona tamam

Valencia Mehmet Topal için sorun çıkartmayacak! Milli futbolcu için istenilen rakam Fener yönetiminin hesabına 'cuk' oturdu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Mayıs 2012 Güncelleme 29 Mayıs 2012, 02:05
7 milyona tamam

İÇİNDEKİLER

Mehmet Topal F.Bahçe'de... Milli futbolcu, Valencia'dan 7 milyon Euro bonservis ücreti karşılığında Sarı-Lacivertli takıma transfer oldu. Valencia cephesinden gelen haberler F.Bahçe yönetiminin işini beklenenden de kolay hale getirdi. Çünkü İspanyol kulübü, istediği ücretin verilmesi halinde Topal'ı bırakacağını daha önce açıklamıştı.

EZELİ REKABETİ ATEŞLEDİ!
G.Saray'dan Valencia'ya transfer olan Topal'ın F.Bahçe'ye transfer olması sosyal paylaşım sitesi twitter'ı da adeta kilitledi. G.Saray taraftarı bu transfere oldukça kızarken, F.Bahçe'ye gönül verenler yönetimin iyi bir iş başardığı görüşünde... Daha önce de bilindiği üzere Emre Belözoğlu G.Saray'dan yurt dışına transfer olmuş ve Türkiye'ye döndüğünde Fenerbahçe forması giymişti.

DEVRE ARASINDA OLMAMIŞTI
Valencia'da 2. sezonunda da beklediğini bulamayan Mehmet'in, kalan iki yıllık sözleşmesini iyi bir ücrete çevirmek isteyen kulüp yönetimi, F.Bahçe'nin teklifini geri çeviremedi. Fenerbahçe, geçtiğimiz sezon yaz döneminde Mehmet Topal için Valencia'nın kapısını çalmış, ancak La Liga ekibi, oyuncusunu satmayı düşünmediğini belirtmişti.

KAMPIN BİTMESİ BEKLENİYOR
Mehmet Topal milli takım kampının bitiminden sonra Şükrü Saracoğlu Stadı'nın yolunu tutacak ve resmi sözleşmeyi imzalayacak. Örümcek lakaplı futbolcu tekrar Türkiye'ye döndüğü için oldukça mutlu...

2 SEZONDA 48 MAÇTA OYNADI!
Mehmet Topal, 2010 yılında transfer olduğu Valencia'da 2 sezonda 48 maçta forma giydi. Bu maçların hemen hemen yarısında sonradan oyuna dahil oldu. Valencia formasıyla 2 gol atan yıldız futbolcu, zaman zaman milli takımdan kesik yedi. Ama Avcı'nın gelişiyle Ay-Yıldızlı formaya kavuştu.

AYKUT KOCAMAN'DAN MUTLUSU YOK
Aykut Kocaman Topal'ı yeni sezonda kadrosunda istiyordu. Bu transferin gerçekleşmesi en çok genç teknik adamın yüzünü güldürdü.

VALENCİA'DA İSTEDİĞİ OLMADI
Mehmet Topal'ın, Valencia'da ilk 11'deki yeri hiçbir zaman garanti olmadı.

ONUR KOÇHAN