Fener'de tarihi kongre

Ülker Arena'da gerçekleştirilecek Genel Kurul'da bugün yapılacak konuşmaların ardından yarın yeni başkan ve yönetim için oylama gerçekleştirilecek... Aziz Yıldırım'ın listesi büyük ölçüde şekillense de resmen açıklanmadı. Yıldırım dışında Murat Çelikel de başkanlık için adaylığını açıklamıştı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Mayıs 2012 Güncelleme 19 Mayıs 2012, 01:18
Fener’de tarihi kongre

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'nin yeni başkanı ve yönetim kurulunun seçileceği genel kurul bugün Ataşehir'deki Ülker Sport Arena'da start alıyor. Bugün genel kurulda konuşmalar yapılacak. Yarın ise yeni yönetim ve başkan için oylama yapılacak. Bu seçimde başkan Aziz Yıldırım'ın yanı sıra Murat Çelikel de adaylığını açıklamıştı.

VEFA KÜÇÜK GELİYOR MU!
Fenerbahçe'de şu andaki yönetimin büyük çoğunluğunun göreve devam edeceği belirtiliyor. Devam etmesi beklenen yöneciler şunlar: Ali Koç, Ali Yıldırım, İlhan Ekşioğlu, Şekip Mosturoğlu, Semih Özsoy, Hakan Dinçay, Hüseyin Ersan Topbaş, Yasemin Merçil, Ünal Uzun, Turan Şahin, Mithat Yenigün. Ayrılması kesin olan yöneticiler: Nihat Özdemir, Cihan Kamer ve Vedat Olcay. Yönetime katılması beklenen isimler: Vefa Küçük, Mahmut Uslu, Tolga Aytöre, Uğur Dündar.

5053 OYU GEÇEBİLECEK Mİ
Fenerbahçe'de bugün saşlayacak kongrede Aziz Yıldırım'ın 2009'da 5053 oyla kırdığı rekoru bir kez daha kırarak başkan olması bekleniyor. Aziz Yıldırım, seçilmesi durumunda çok önemli bir başka rekorun daha sahibi olacak.

SARACOĞLU'NU GERİDE BIRAKACAK
15 Şubat 1998'den beri Fenerbahçe'yi yöneten Aziz Yıldırım, yeni görev süresinin 2. yılında Şükrü Saracoğlu'nun 16 yıllık rekorunu eline geçirecek ve Fenerbahçe'de en uzun süre başkanlık yapan kişi olacak.

RAPORLAR AÇIKLANIYOR
Genel Kurul'un bugünkü gündeminde başkanlık divanının seçiminin ardından yönetim ve profesyonel futbol şubesinin hesaplarının ibrası ve 2012 bütçesinin ibrası için oylama var. Ayrıca F.Bahçe Sportif Hizmetler Sanayi ve Ticaret AŞ'nin yeniden yüzde 15'inin halka arzı için görüşmeler yapılacak.