Cadde kapalı gişe

F.Bahçe-G.Saray derbisi için bilet kalmazken Bağdat Caddesi ve civarındaki cafe ve restoranlarda bile yer bulunmuyor. Mekan sahipleri rezervasyon alımını durdurdu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Mayıs 2012 Güncelleme 11 Mayıs 2012, 00:00
Cadde kapalı gişe

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında yarın oynanacak olan dev derbinin heyecanı her yeri sardı. Türkiye hafta başından beri bu maçla yatıp bu maçla kalkarken kombineler bile karaborsaya düştü. Herkes maça bilet bulmak için büyük bir uğraş verirken Bağdat Caddesi'ndeki cafe ve restoranlarda da yer bulmak imkansız bir duruma geldi.

YERLERİNİ AYIRDILAR
Fenerbahçeli taraftarların Şükrü Saracoğlu Stadı dışında 1 numaralı mekanı olan Bağdat Caddesi'ndeki cafeler ve restoranlar rezervasyon alımını durdurdu. Bağdat Caddesi dışında Kalamış ve Moda gibi yine Sarı-Lacivertli taraftarların kalesi olan yerlerde yer alan mekanlarda bile yer kalmamış durumda. Fenerbahçe Burnu, Moda ve Minibüs Caddesi'nde de aynı durum yaşanıyor. Saracoğlu Stadı'na bilet bulamadıkları için giremeyen ve çareyi cafeler ve restoranlarda maç seyretmek olarak gören çoğu taraftarın bu isteği bile şimdiden kursaklarında kalmış durumda.

ARAYIŞLARI SÜRÜYOR
Sarı-Lacivertli taraftarların harıl harıl maçı seyretmek için mekan aradığı hatta cafe ve restoranlarda rezervasyon yaptırmış kişilere maçı onların yerine seyretmek için 3 misli rakam önerdikleri gelen bilgiler arasında.

HER BÜTÇEYE UYGUN
Kalamış Marina içinde yer alan Divan Brasserie'de yer ayıran taraftarlar bar tabağı, meyhane usulü dana sosis, fish, ızgara köfte ve tavuk schnitzelden oluşan menüye 21 ile 24 TL arası ödeyecek. Faruk Ilgaz Tesisleri'ndeki mekanda ise limitsiz yerli içki ve meşrubattan oluşan yemekli menü için yer ayıran taraftarlar 55 TL ödeyecek.

DÜĞÜNLER İPTA EDİLDİ
Fenerbahçe ve G.Saray'ın yarın Saracoğlu Stadı'nda oynayacağı derbi nedeniyle Bağdat Caddesi, Kalamış, Fenerbahçe Burnu, Moda ve Minibüs Caddesi'ne yakın yerlerdeki düğünler iptal edildi. Maç günü yaşanacak yoğunluk ve olası kutlamalar nedeniyle düğünlerin iptal edildiği açıklandı.

TEK İSTEKLERİ MAÇI İZLEMEK
Derbiyi izlemek için bilet bulamayan taraftarlar Bağdat Caddesi'ndeki cafelerde bile yer bulmakta zorlanıyor. Taraftarlar arayış içine girdi.

DİVAN'IN İŞLETTİĞİ TESİSLERE GELEN 55 TL VERECEK
İşletmesi Divan Kurulu tarafından yapılan Faruk Ilgaz Tesisleri'ndeki mekana derbiyi seyretmek için gelen 55 TL ödeyecek. Gelenlenlere meze tabağıyla birlikte içli köfte, karışık ızgara tabağı, Türk tatlısı ve limitsiz yerli içki ve meşrubat verilecek.

21-24 TL'YE ÖZEL MENÜ
Kalamış Marina içindeki Divan Brasserie'de maç günü için hazırlanan özel bir menü var. Bu menüde yemek fiyatları 21 ile 24 TL arasında değişiyor

KARABORSACILAR İŞBAŞINDA
Derbiyi seyretmek için restoranlarda yer bulunmaması karaborsacıları harekete geçirdi. Buralarda yer ayıran karaborsacılar kendi haklarını satmaya çalışıyor.