Muhteşem döndüler

Fenerbahçe'de hem Bilica hem de Baroni geçen sezon sonunda gönderilme ihtimali en yüksek 2 oyuncuydu. Caner de eleştirilere maruz kalmıştı. Şimdi en zor dönemde takımın bankosu oldular

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Eylül 2011 Güncelleme 27 Eylül 2011, 00:00
Muhteşem döndüler

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'de geçen sezon sonunda en çok eleştirilen, hatta gönderilmesine kesin gözüyle bakılan oyuncular, sakatlıkların olduğu periyotta 4 maçta 10 puan toplayan takımın 11'inin değişmez isimleri oldular. Teknik patron Aykut Kocaman düşünmediği bazı futbolcuların antrenman performanslarını değerlendirerek hepsine formayı verdi ve istediği verimi aldı. İşte performanslarıyla Kocaman'ın değişmezi olan isimler...

BILICA ELEŞTİRİLERE KULAK ASMADI!
Taraftarların hatta tüm medyanın defterden sildiği isim Bilica'ydı. Lugano'nun ayrılması, Serdar'ın sakatlığı nedeniyle Kocaman ona formayı verdi. 4 maçta 90 dakika oynayan 5 futbolcudan biri oldu. Sezon öncesinde yaptığı ekstra kuvvet ve dayanıklılık çalışmalarının karşılığını gördü. Fiziksel üstünlüğünün yanı sıra artık daha az riskli oynamasını da öğrendi.

BARONI LİDER GİBİ OYNUYOR
Emre'nin yokluğunda takımı ileri taşıyan Baroni oldu. Geçen sezon orta sahanın göbeği Selçuk-Emre ikilisine aitti. Fakat bu sezon Cristian- Emre ikilisi maçların büyük bölümünde 11'de yer alacak gibi görünüyor.

İŞTE CANER BU...
Geçen sezon sol bekte istenileni veremedi. Bu kez orta sahanın solunda görev yaptı. Gol attı, asist yaptı, defansa yardım etti. Performansıyla milli takıma göz kırpıyor..