Fenerbahçe taraftarına sürpriz

Giriş Tarihi 22 Eylül 2011, 00:00 Güncelleme 22 Eylül 2011, 13:28
Fenerbahçe taraftarına sürpriz

İÇİNDEKİLER

Kadıköy'deki Manisaspor maçıyla ilgili olarak "Hanımların önünde saygıyla eğiliyorum. Bilinenin aksine gün boyu 4 kez bilet bastık" diyen Abdullah Kiğılı, "Hafta içi bu maça gelip eve gitmek 24:00'ü bulur. Bu fedekarlığın eşi dünyada yok" dedi. Kiğılı ayrıca 10'u aşkın firmanın lisans istediğini belirterek "Tost makinesi ve yatağın dışında sürpriz ürünler var" ifadelerini kullandı.

Kadıköy'de sadece kadınlar ve 12 yaş altı çocukların izlemesine izin verilen Fenerbahçe-Manisaspor maçının yankıları sürüyor. Kulüp Asbaşkanı Abdullah Kiğılı, iki kez bilet basıldığı iddiasının doğru olmadığını, çünkü her seferinde talebin arttığını ve bunun gün içinde 4 kez yapıldığını açıkladı.

Kiğılı görüşlerini şu şekilde dile getirdi:

"Hanım taraftarlarımıza sonsuz teşekkürü borç biliriz. Biletler bedava olabilir ama hafta içi tam yemek saatinde bir kadının evini bırakıp maça gelmesi kolay değildir. Maçtan sonra evine gitmesi de saat 24:00'ü bulur. Çocukların o saatte yataklarında uyuyor olmaları gerekir. Bir kadın tüm bunlardan feragat ediyorsa, o kadınların önünde saygıyla eğilirim."

"Bizim stadımız 50 bin kişilik. Zaten her maçta 10 bine yakın kadın taraftarımız geliyordu. Gün içinde iki kez bilet basıldığı doğru değil. Tam 4 kez bilet basıldı! Sağolsun hanımlar hesaplarımı şaşırttı. Her seferinde talep büyüdü ve yeniden bilet basıldı"

"Feneriumlar'da hanımlara ve çocuklara dönük birçok ürün var. Stada gelenlerde gördük ki, hepsi kulübünün lisanslı ürünlerini kullanıyor. Mağazalarımızdaki ürünlerin seviyesi, 12 günlük bir çocuğa giydirilebilen cinsten başlıyor. İmalatımızın yüzde 20'si kadınlara dönük. Ekmeğe Fenerbahçe arması çıkaran tost makinesi ve uzay teknolojisi yatağın dışında sürpriz ürünler de gelecek. Şu anda 10'un üzerinde firma çeşitli ürün teklifleri ve lisans almak için bizimle görüşüyor. Hepsini hesaplıyoruz. Kulüp faydası ve müşteri memnuniyeti açısından en doğru ürünleri seçeceğiz."