Bu yoldan dönüş yok

F.Bahçe Teknik Direktörü kendi evlerinde kaybettikleri 2 puanı telafi edecek güçte olduklarını ifade ederek, "Bu kadar coşku ve iştahla oynarken bu yoldan dönüş yok"

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Eylül 2011 Güncelleme 21 Eylül 2011, 02:52
Bu yoldan dönüş yok

İÇİNDEKİLER

Aykut Kocaman Manisaspor karşısında alınan beraberliğin telafisinin olduğunu söyledi. F.Bahçe Teknik Direktörü futbolda her türlü sonucun olabileceğini ifade ederek, "Her yönüyle ilginç bir gün yaşadık. Pek çok güzelliğin yanı sıra son dakikada ofsayta takılıp kötü bir son yaşadık. İlk yarıda gol yemememiz, ikinci yarıda ise gol yememiz mucizeydi. Aynı şekilde ilk yarıda gol atmamız ikinci yarıda ise atamamamız mucizeydi. Yediğimiz gol de aynı şekilde ilginçti. Dünyada az bulunan içten bir destek aldık. İçerde puan kaybı şampiyonluk yolunda istenen bir durum değil. Artık önümüzdeki maça bakıyoruz" dedi.

HER BAKIMDAN TARİHİ BİR GECE
Böyle bir atmosferi kimsenin tahmin etmediğini dile getiren Aykut Kocaman, "Sabahki toplantıda böyle birşeyin olacağının sinyalleri geldi. Kulübümüz ceza almasın tabi ama ceza alırsa da böyle olur mu emin değilim. Her bakımdan tarihi bir gece oldu. Her türlü kısıtlamalara rağmen Fenerbahçe taraftarının bu stadı nasıl dolduracağına şahit olduk. Maça gelen herkese teşekkür ediyoruz" ifadesini kullandı.

HEDEFLERİMİZDEN UZAKLAŞTIRMAZ
Fenerbahçe'nin bu beraberliğe rağmen yolundan asla dönmeyeceğini dile getiren Aykut Kocaman, "Bu kadar coşkuyla, iştahla oynarken puan kaybı yaşamamız bizi belirlediğimiz hedeflerden uzaklaştırmayacak. Fenerbahçe'nin arada sırada puan kaybı yaşaması normal. Dünyanın en güçlü takımları bile zaman zaman puan kaybedebilir. Önemli olan sezon sonunda başarıya ulaşmak. Futbolcularıma olan güvenimi hiçbir zaman kaybetmeyeceğim" dedi.