Matuidi için yeni teklif

Ön libero arayışlarını sürdüren Fenerbahçe Matuidi için St.Etienne'ye 10 milyon Euro teklif etti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Haziran 2011 Güncelleme 09 Haziran 2011, 00:00
Matuidi için yeni teklif

İÇİNDEKİLER

ÖN libero arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, Blaise Matuidi için yeniden harekete geçti. Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın takımda çok görmek istediği St.Etienne'in 23 yaşındaki başarılı futbolcusu için Fransız kulübüne 10 milyon Euro bonservis bedeli teklif edildi.

YILLIK 3 MİLYON EURO
Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın kadrosunda görmek istediği Fransız futbolcu için resmi teklifi yapan Sarı-Lacivertli yönetim Matuidi'ye de yıllık 3 milyon Euro önerdi. İngiliz kulüplerinden Arsenal ve Liverpool'un da peşinden koştuğu yıldız futbolcu net bir cevap vermezken St.Etienne yönetimi Fenerbahçe'nin teklifini değerlendirmek için süre istedi.

ALTERNATİFLERİ HAZIR
Sarı-Lacivertli takım Matuidi'de bir pürüz çıkması halinde alternatif isimlere yönelecek. Daha önce gündeme gelen Real Madrid'li Gago hala bir tercih olarak düşünülüyor. Ancak Arjantin'in ünlü kulüplerinden Boca Juniors'un da bu oyuncunun peşinde olduğu belirlendi. Fenerbahçe Yönetimi'nin ayrıca menajerlerin önerdiği diğer ön libero adaylarını masaya yatırdığı gelen bilgiler arasında.