Kaptan-ı Derya Alex Paşa

Sarı-Lacivertliler, Alex'in muhteşem frikik golüyle kilidi açtı. Kaptan ligdeki gol sayısını 17'ye çıkardı. Dia skoru belirledi. Maç fazlasıyla lider olan Fener, bugün Trabzon'un puan kaybını beklemeye başladı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Şubat 2011 Güncelleme 27 Şubat 2011, 03:50
Kaptan-ı Derya Alex Paşa

İÇİNDEKİLER

F.BAHÇE tutulmuyor... Sarı-Lacivertli takım kendi evinde oynadığı karşılaşmada Kasımpaşa' yı 2-0 mağlup ederek arka arkaya 7. galibiyetini elde etti. Fenerbahçe aldığı 3 puanla maç fazlasıyla da olsa liderlik koltuğuna oturmayı başardı.

VOLKAN PENALTI KURTARDI
2'de altıpasta Mehmet Topuz'un vuruşu kaleci Fırat'tan döndü. Dönen topu Gökhan kafayla ağlara göndermek istedi ama Fırat kalesini gole kapadı. 28'de bu kez Kasımpaşa etkili geldi. Azar Karadaş topu Halil Çolak'a indirdi. Halil topa istediği gibi vuramayınca konuk ekip mutlak bir golden oldu. 32'de kazanılan frikiği Alex kullandı. Harika vuruşunda top kalenin sol üst köşesinden ağlarla buluştu ve Fenerbahçe 1-0 öne geçti. 43'te Azar'ın kafasından seken topa Yobo ceza sahası içinde elle dokununca Kasımpaşa penaltı kazandı. Atışı kullanan Varela'nın vuruşunu Volkan kurtardı ve devre F.Bahçe'nin 1-0 üstünlüğüyle bitti.

DIA TAKIMINI RAHATLATTI
47. dakikada Alex rakibinden kaptığı topla Niang'ı kaçırdı ama Kasımpaşa defansı tehlikeyi son anda önledi. 55'te Alex'in pasında Niang ceza alanına girdi. Dia'nın önüne bıraktığı topu Dia düzgün bir vuruşla ağlara gönderdi ve skor 2-0 oldu. 63'te Azar Karadaş'ın vuruşunda topu kaleci Volkan çeldi. 79'da Dimitrov'un ortasında Keller topu boş kale yerine auta attı. Bu dakikadan sonra 2 ekibin çabası sonucu değiştirmeyince Fenerbahçe maçı 2-0 kazandı

BÜYÜK ŞEF
Taraftarlar tribünlere 'Büyük şef Alex' pankartı asarak kaptana karşı olan sevgilerini yansıttı. Brezilyalı ligin 2. yarısında en çok gol atan oyuncu olurken serbest atıştan da bu sezon 2. golünü attı.