Şampiyonluk geliyor

Maça şok golle başlayan Fenerbahçe'yi taraftarı 2. yarıda adeta 2. gole itti! "Fener gol gol gol, şampiyonluk geliyor" tezahüratı camianın kenetlenmesinin ispatı oldu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Şubat 2011 Güncelleme 15 Şubat 2011, 01:03
Şampiyonluk geliyor

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in 21. haftasının kapanış maçında Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Kayserispor'u 2-0 yenen Fenerbahçe'de, ortaya konan futbol Sarı-Lacivertli taraftarları adeta mest etti. Maça müthiş bir tempoyla başlayan ve 3. dakikada golü bulan Fenerbahçe, 2. yarıya da taraftarlarının "Fener gol gol gol, şampiyonluk geliyor" tezahüratlarıyla başladı. Taraftarların durmadan bu tezahüratı yapması Fenerli futbolcuları pozitif yönde etkiledi ve 2. gol için ekstra enerji sarfetmelerini sağladı.

LİDERLİK ARTIK AN MESELESİ
F.Bahçe'nin galibiyeti ve ortaya konan futbol maçı izlemeye gelen taraftarları fazlasıyla mutlu ederken, şampiyonluk sinyalleri de fazlasıyla gelmeye başladı. 2. yarıya zorlu bir fikstürle başlamasına rağmen üst üste 5. galibiyetini almayı başaran Fenerbahçe'de önümüzdeki hafta oynanacak Beşiktaş derbisi bir kat daha önem kazandı. Fener bu maçı kazanırsa sırasıyla Kasımpaşa, G.Birliği (D) ve Konyaspor'la yani ilk 5 haftaya oranla daha kolay bir fikstürle karşı karşıya gelecek ve Trabzonspor'dan liderliği devralmak için çok önemli bir avantajın sahibi olacak.

ALNIMIZIN AKIYLA!
Maçın ardından basın toplantısı düzenleyen F.Bahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman ise "2. yarıda oynadığımız maçların en önemlisiydi. Alnımızın akıyla çıktık. Son 10 dakika hariç çok iyiydik" ifadesini kullanarak takımını övdü.