Aşk bahçesi

Müthiş seyircisinin desteğiyle coşan Fener, 2'de Niang ve 60'da Lugano'nun golleriyle üst üste 5. galibiyetini aldı. Averajla 2. sıraya çıkan Kanarya şampiyonluk yürüyüşünü koşar adım sürdürdü

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Şubat 2011 Güncelleme 15 Şubat 2011, 01:26
Aşk bahçesi

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe coştu bir kere... Spor Toto Süper Lig'de ikinci yarıya müthiş bir başlangıç yapan Sarı-Lacivertliler, sezonun flaş takımı Kayserispor'u 2-0 yenerek Şükrü Saracoğlu'nu dolduran 50 bin taraftarına Sevgililer Günü'nde en güzel hediyeyi verdi.

FENER MÜTHİŞ BAŞLADI
Fenerbahçe maça adeta 1-0 önde başladı. Sarı-Lacivertliler'in eski kalecisi Volkan Babacan'ın hatasıyla başlayan atakta Özer topu kaptı. Mehmet Topuz'un asistinde Niang topu ağlara gönderdi: 1-0. Müthiş presiyle rakibini adeta boğan Fenerbahçe ilk 25 dakikada harika bir futbol sergiledi. Dia, Alex ve Niang'la ikinci gol fırsatlarını yakalayan Sarı-Lacivertliler son vuruşları iyi yapamayınca devre 1-0 sona erdi.

KLASİK BİR LUGANO GOLÜ!
İkinci yarıda savunma önlemlerini artıran Fenerbahçe kontra ataklar ve duran toplarla gol aradı. 60. dakikada Alex'in kullandığı köşe vuruşunda müthiş yükselen Lugano artık klasikleşmiş bir kafa golüyle skoru 2-0 yaptı. Bu golle iyice rahatlayan Fenerbahçe son dakikaları rahat bir şekilde geçirip ligde üst üste 5. galibiyetini aldı. Kanarya önümüzdeki hafta derbide karşılaşacağı Beşiktaş'a da korku salmış oldu.