Kocaman Brezilyalı düşmanıdır

Tita, "Ankaraspor'dayken beni takımda istemedi. Jaba ve Vederson'la da problemi vardı. Bence Aykut Kocaman Brezilyalı futbolcuları sevmiyor. Diğer yabancılarla problem yaşadığını hiç görmedim" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Ocak 2011 Güncelleme 19 Ocak 2011, 11:51
Kocaman Brezilyalı düşmanıdır

İÇİNDEKİLER

Antalyaspor'un Brezilyalı golcüsü Tita, bir zamanlar Ankaraspor'dayken hocalığını yapan Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman hakkında verdi veriştirdi...

SADECE BREZİLYALILAR!
Aykut Kocaman'ın Ankaraspor'dayken kendisini istemediği ve takımdan gönderdiğini söyleyen Tita, "Jaba ve Vederson ile de problemleri vardı. Bence Aykut Kocaman Brezilyalı futbolcuları sevmiyor. Çünkü diğer yabancı futbolcularla problem yaşadığını hiç görmedim. Hep Brezilyalı futbolcular mı sorunlu" ifadesini kullandı.

Tita, şöyle devam etti: "Bir keresinde beni kart görmemem konusunda uyardı. Erciyesspor ile oynadığımız hazırlık maçında Emre Toraman'ın bana sert müdahalesi oldu. Ben de tepki gösterdim yalnızca tartıştım. Bir gün sonra yanıma bir yöneti geldi ve takımdan ayrılmamı istedi. Göndermek için bahane arıyordu.

YANINA GİDİP KONUŞMAM!
Cristian ile Santos'u o getirdi. Geldiğinde Santos Brezilya Milli Takımı'nın oyuncusuydu. İkisiyle de sorun yaşadı. Hep Brezilyalılar mı haksız? Geçen yıl benimle tokalaştı. Eskisi kadar ona sinirli değilim ama yanına gidip konuşmam."

SAMBACILAR BAŞINI AĞRITIYOR
Önceki hafta Andre Santos'un açıklamalarındaki hedef isim olan Aykut Kocaman, bu defa eski talebesi Tita'nın eleştirilerine maruz kaldı. Kocaman'ın Brezilyalı futbolcularla yıldızı bir türlü barışmıyor.

VEDERSON'U İSTEMEDİ
Teknik direktör Kocaman, geçtiğimiz sezon sonunda sözleşmesi biten Brezilya asıllı Gökçek Vederson'u kadroda istememişti. Tita'nın açıklamalarına göre, Aykut Kocaman, Ankaraspor'dayken de Vederson'a fazla sıcak bakmıyordu.