İstanbul Beylikdüzü'nde 135 metrekarelik daire icradan satışa çıktı

Uygun fiyata ev sahibi olmak isteyen binlerce kişi Basın İlan Kurumu'nun ilan sitesi üzerinden yayınlanan icradan satılık evleri yakından takip ediyor. Son ilanlar arasında İstanbul'un yükselen yıldızı Beylikdüzü'nde satışa çıkarılan 135 metrekare büyüklüğündeki daire dikkat çekti.

Giriş Tarihi 03 Mart 2021, 10:52 Güncelleme 03 Mart 2021, 10:52
İstanbul Beylikdüzü’nde 135 metrekarelik daire icradan satışa çıktı

İÇİNDEKİLER

İstanbul'da bulunan Büyükçekmece 3. İcra Dairesi tarafından Beylikdüzü'nde bulunan 135 metrekare 3+1 büyüklüğündeki daire satışa çıkarıldı. Satışa çıkarılan daire için 600 bin TL muhammen bedel belirlendi.

Basın İlan Kurumu'nun ilan portalı ilan.gov.tr üzerinden satışa sunulan daire için 11 Mayıs 2021'de açık artırma yapılacağı duyuruldu. İlanda taşınmazla ilgili olarak da bazı bilgilere yer verildi.

İşte öne çıkan detaylar:
Taşınmazın bulunduğu parsel üzerinde yer alan bloklar Yeşilkent-2 Sitesi olarak anılmaktadır. Söz konusu 7. Blok ise mahallinde Duygu Apartmanı olarak adlandırılmıştır. Site içerisinde, kapalı otopark, süs havuzu, spor alanları ve çocuk oyun alanı bulunmaktadır. Söz konusu blok konum olarak Yavuz Sultan Selim Bulvarı ile bağlantılı Paşabahçe Caddesine cepheli olarak yer almaktadır. Devlet Hastanesine 1,8 km, D-100 karayolu ve Metrobüse 2,6 km mesafededir. Toplu taşıma ile ulaşım kolaylıkla sağlanabilmektedir. Gürpınar Yeşilkent İlkokulu, Toki Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu, Uyum Çarşı, Paradise AVM ve sosyal alanlara yürüme mesafesindedir. Konu taşınmazın bulunduğu Blok; Bodrum+Zemin+16 Normal+Çatı katı olarak, betonarme karkas sistemde inşa edilmiştir. Blok takribi 18 yıllık olup, dış cephe mantolaması yapılmıştır.

İlanla ilgili tüm bilgiler için tıklayın

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN