Sıfır faizli kredi yarışı düğün bayram ettirecek! Garanti, İş Bankası, Akbank...

Müşteri tabanlarını genişletmek ve rekabette öne geçmek isteyen bankalar, sıfır faizli taksitli nakit avans ve kredi kampanyaları ile dikkat çekiyor. Son dönemde artan bu kampanyalar, tüketiciler tarafından da büyük ilgi görüyor. Sıfır faizli kampanyalar, nakit ihtiyacınızı karşılamak veya kredi kartı borcunuzu kapatmak için cazip bir seçenek olabilir. Ancak, kampanyalara başvurmadan önce tüm detayları dikkatlice incelemeniz ve size en uygun olanı seçmeniz önemlidir.

Giriş Tarihi 15 Şubat 2024, 09:07 Güncelleme 15 Şubat 2024, 09:07
Sıfır faizli kredi yarışı düğün bayram ettirecek! Garanti, İş Bankası, Akbank...

İÇİNDEKİLER

Müşteri sayısını artırmak ve piyasadaki rekabeti güçlendirmek isteyen bankalar, zaman zaman çeşitli teşviklerle dikkat çekiyorlar. Bu çerçevede, sıfır faizli ya da düşük faizli kredi kampanyaları, tüketicilerin ilgisini çekmeyi başarıyor. Birçok banka, belirli bir süre içinde sıfır faizli kredi imkanı sunarak müşterilerin dikkatini çekiyor. Peki, sıfır faizli kredi geri ödeme tablosu nasıl? Kaç ay vadeli? İşte banka banka kampanyalar haberimizde...

İŞ BANKASI FAİZSİZ KREDİ

İşCep'ten İş Bankalı olanlara 30.000 TL'ye varan Faizsiz Taksitli Nakit Avans Ayrıcalığı!

İşCep'ten İş Bankası müşterisi olun, 30.000 TL'ye varan Faizsiz Taksitli Nakit Avans Ayrıcalığından yararlanın!

Siz de İşCep'te yer alan "Müşteri Olmak İstiyorum" özelliğiyle İş Bankası müşterisi olun, kredi kartınızla 30.000 TL'ye varan faizsiz Taksitli Nakit Avans fırsatından ve daha birçok ayrıcalıktan yararlanın!

QNB FİNANSBANK FAİZSİZ KREDİ

Yeni Müşteri Kampanyası:*Yeni müşterilerimizin yararlanabileceği, 10.000 TL ve 6 ay vadeye kadar %0 faizli ihtiyaç kredisi kampanyasıdır.

Kampanyalı İhtiyaç Kredisi: QNB Finansbank'tan son 1 yıl içerisinde ihtiyaç kredisi ya da hazır kredi kullanmadıysanız ve mevcutta açık ihtiyaç krediniz ya da hazır krediniz bulunmuyorsa size özel bireysel ihtiyaç kredisi oranlarından yararlanabilirsiniz.

Borç Transferi Kredisi: Diğer tüm banka borçlarınızı QNB Finansbank'ta tek çatı altında toplayarak ödemelerinizi düzenleyin.

Kamu Çalışanına Özel İhtiyaç Kredisi: Kamu çalışanlarına özel fırsat! Avantajlı bireysel kredi faiz oranları ve 3 ay erteleme kredi seçeneği ile kamu çalışanlarına özel ihtiyaç kredisi QNB Finansbank'ta.

Finansmaaş Kredisi: Maaşını QNB Finansbank'tan alan müşterilerimize özel düşük faizli ihtiyaç kredisi avantajlarımızdan faydalanın.

AKBANK FAİZSİZ AVANS KAMPANYASI

%0 Faizli Taksitli Avans Kampanyası

Mobilden Akbanklı olanlara özel 20.000 TL'ye varan %0 faizli Taksitli Avans!

Hemen mobilden Akbanklı ol, kredi kartına başvur. 20.000TL'ye varan %0 Faizli Taksitli Avansını 6 ay vadeye kadar ücretsiz kullan!

Kampanya Koşulları

Kampanyadan 1- 29 Şubat 2024 tarihleri arasında Akbank Mobil'i indirip "Akbanklı olmak istiyorum" butonu üzerinden ilerleyerek uzaktan Akbanklı olma sürecini ilk defa tamamlayan yeni Akbanklılar faydalanabilir.

Yukarıda belirtilen tarihler arasında yeni Akbanklı olanların; ilk kez asıl Axess veya Wings karta başvurmaları ve 25.03.2024 tarihine kadar başvurularının onaylanması gerekmektedir.

25.03.2024 tarihine kadar başvurusu onaylanan Akbanklılar, taksitli avans limitleri doğrultusunda kampanyadan 31.03.2024 tarihine kadar faydalanabilecektir.

GARANTİ BBVA FAİZSİZ KREDİ

30.000 TL'ye Varan Faizsiz Kredi ve Taksitli Nakit Avans Kampanyası!

Siz de Garanti BBVA Mobil'den müşterimiz olun, 10.000 TL'ye varan faizsiz kredi ve 20.000 TL'ye varan faizsiz taksitli nakit avans fırsatından yararlanın.

10.000 TL'ye Varan Faizsiz Kredi Kampanya Detayları:

Faizsiz kredi kampanyasından 15 Ocak – 15 Şubat tarihleri arasında Garanti BBVA Mobil'i indirip "Müşteri Olmak İstiyorum" adımından ilerleyerek ilk defa Garanti BBVA'lı olan müşterilerimiz faydalanabilir.

Faizsiz kredi kampanyasına katılanlar, Mobil'den Garanti BBVA müşterisi olduktan sonra 5 gün içinde hayat sigortalı ve %0 faizli krediye başvuru yapıp kullanabilir.

Herhangi bir sebeple müşteri olma sürecinin şubeden tamamlanması durumunda kampanyadan faydalanılamaz.

Kampanya sadece Garanti BBVA Mobil ve İnternet üzerinden tamamlanacak kredi başvuruları için geçerlidir. Şubelerimizde geçerli değildir. Herhangi bir sebeple müşteri olma ve kredi başvuru süreçlerinin şubeden tamamlanması durumunda kampanyadan faydalanılamaz.

Kredi başvurunuzu Garanti BBVA Mobil ve Garanti BBVA İnternet'teki Başvurular > Kredi > İhtiyaç Kredisi adımları üzerinden azami 10.000 TL ve 6 ay vade olarak seçerek kampanyalı krediye başvurabilirsiniz.

YAPI KREDİ FAİZSİZ KREDİ

Yapı Kredi Mobil'den müşterimiz olup ilk kez kredi kartı alın, 15.000 TL'ye varan Faizsiz Taksitli Nakit Avans fırsatından yararlanın!

Yapı Kredi Kampanyalar Yapı Kredi Mobil'den müşterimiz olup ilk kez kredi kartı alın, 15.000 TL'ye varan Faizsiz Taksitli Nakit Avans fırsatından yararlanın!

1 - 29 Şubat 2024 tarihleri arasında Yapı Kredi Mobil'i indirerek Yapı Kredili olun, ilk kez kredi kartı alarak 15.000 TL'ye varan Faizsiz Taksitli Nakit Avans fırsatından yararlanın!