Herkese uygun hediye: idefix'te sevgililer gününe özel indirim kampanyası!

Elektronik ticaretin önemli markalarından idefix, 14 Şubat Sevgililer Günü'ne özel indirim kampanyası bol çeşidiyle herkese ve her keseye hitap ediyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Şubat 2024 Güncelleme 11 Şubat 2024, 07:04
Herkese uygun hediye: idefix’te sevgililer gününe özel indirim kampanyası!

İÇİNDEKİLER

14 Şubat Sevgililer Günü'ne sayılı bir süre kalırken; elektronikten prestij kalemlere, küçük ev aletlerinden parfümlere kadar sayısız ürünü kullanıcılarıyla buluşturan idefix, bu güne özel herkese hitap eden indirim fırsatlarını ve kampanyalarını müşterilerine sunuyor...

Oyun konsollarından akıllı telefonlara, fotoğraf makinelerinden pikap ve plaklara; saç kesme makinelerinden bilgisayarlara; akıllı saatlerden hoparlörlere kadar tüm ürünlerde kaçırılmayacak indirim fırsatları sunan idefix, Sevgililer Günü'ne özel tasarlanmış dekoratif hediyelik ürünlerde de avantajlı sepet imkanları sağlıyor.

Sevgililer Günü'nün çok özel bir gün olması sebebiyle kadın makyaj ve bakım ürünlerinde de kampanyalar sunan idefix, Vichy Liftactiv Koyu Leke Karşıtı Bakım Seti, Catherine Arley 10'lu Palet Far, Meet With Me Eyeshadow, Maruderm Saç Onarıcı Şampuan, Saç Kremi, Saç Maskesi ve Saç Toniği'nden oluşan 4'lü Onarıcı Saç Bakım Seti ve daha birçok üründe sepete özel indirimler uyguluyor. idefix, Sevgililer Günü'nde her yaş grubunun kalbini ısıtacak... Sevgi mesajları içeren peluş oyuncaklardan LEGO çiçek setlerine, kişiye özel tasarım içeren romantik hediyelerden müzik aletlerine kadar birçok üründe kaçırılmayacak kampanyaları müşterileriyle buluştururken Sevgililer Günü'nde de tüm sevdiklerini hatırlayanlar için sayısız seçenek sunuyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN