Türk Hava Yolları'ndan Doğu Avrupa uçuşlarına özel kampanya! İşte her şey dahil fiyatı

Türk Hava Yolları ses getiren kampanyalarına bir yenisini daha ekledi. THY Doğu Avrupa'da 18 uçuş noktasına avantajlı fiyatlarla seyahat imkanı sunduğunu duyurdu. Kampanya kapsamında kişi başı gidiş-dönüş her şey dahil 119 dolardan başlayan fiyatlar satışa çıktı.

Giriş Tarihi 12 Ocak 2024, 11:03 Güncelleme 12 Ocak 2024, 11:03
Türk Hava Yolları’ndan Doğu Avrupa uçuşlarına özel kampanya! İşte her şey dahil fiyatı

İÇİNDEKİLER

Türk Hava Yolları (THY), Doğu Avrupa'da 18 uçuş noktasına avantajlı fiyatlarla seyahat imkanı sunduğunu duyurdu.

THY Basın Müşavirliği'nden yapılan açıklamada, Doğu Avrupa kampanyasıyla bölgede 18 noktaya avantajlı fiyatlarla uçuş gerçekleştireceği bildirildi.

HANGİ NOKTALAR KAMPANYA KAPSAMINDA
Kampanyanın sınırlı sayıda koltuk için geçerli olduğu belirtilirken açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Kampanyadan yararlanmak isteyen Türk Hava Yolları misafirleri, 21 Ocak tarihine kadar satın alacakları biletlerle 11 Ocak-10 Haziran tarihleri arasında Köstence'ye 119 dolar, Bükreş'e 129 dolar, Batum'a 139 dolar, Budapeşte, Tiflis ve Cluj'a dolar, Varna'ya 159 dolar, Kişinev, Sofya ve Krakow'a dolar, Prag'a dolar, Gence ve Nahcivan'a 189 dolar, Bakü, Varşova, Riga ve Vilnius'a 199 dolar, Tallinn'e 209 dolardan başlayan fiyatlarla uçuş ayrıcalığı elde edecek.

Kampanya kapsamında geçerli olan fiyatlar, Türk Hava Yolları'nın resmi web sitesi ücretleri olmakla birlikte bilet satış ofisleri ve acentelerde değişiklik gösterebilir."

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN