Yerli otomobil TOGG yine milli gururumuz oldu! Hollanda'da görenler hayranlığını gizleyemedi: Umduğumdan çok daha güzel

Türkiye’nin yerli otomobili Togg, Hollanda’nın Breda kentinde organize edilen “Fuarım” etkinliğinde 3 gün boyunca sergilendi. Ziyaretçiler tarafından en çok beğenilen araç milli gururumuz oldu...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Ekim 2023 Güncelleme 23 Ekim 2023, 07:02
Yerli otomobil TOGG yine milli gururumuz oldu! Hollanda’da görenler hayranlığını gizleyemedi: Umduğumdan çok daha güzel

İÇİNDEKİLER

Dünyanın en saygın eğitim kurumlarından olan MIT Technology yayınladığı analizde Togg'un eşsiz bir donanıma sahip olduğunu açıkladı. Katıldığı her organizasyonda öne çıkan Togg, Hollanda'nın da yıldızı oldu. Türkiye'nin yerli ve milli otomobili Togg, bu kez Hollanda'nın Breda kentindeki 'Fuarım' organizasyonunda tanıtıldı.

Dünyanın çeşitli yerlerinde daha önce tanıtılan Togg'u Hollanda'da görenler hayranlığını gizleyemedi. Togg'u daha önce sadece televizyonda gördüğünü söyleyen Yahya Canel, "Togg umduğumdan çok daha güzel. Gerçekten dizaynı çok güzel olmuş.

Dışından görünüşü de güzel. Türkiye yapması gerekeni yapmış. Bundan sonra halk olarak bizim destekleyip Togg'u almamız lazım. Türkiye'nin gururu" dedi. Yasin Altıntaç da Togg'un gurur verici olduğunu belirterek, "Vatana ve millete hayırlı uğurlu olsun. Yakın zamanda Avrupa'da satışa çıkmasını bekliyoruz. Daha önce gördüm ama içine binmemiştim. Çok süper" ifadesini kullandı.



HEM SPOR HEM HIZLI
Lamborghini Revuelto; yeni tasarım dili, bolca karbon fiber kullanılan monokok şasi ve üç elektrik motorundan destek alan V12'siyle olduğu kadar 500 bin euroluk fiyatıyla da dikkat çekiyor. Yeni Lamborghini Revuelto, launch control özelliği de aktif edildiğinde 0-100 km/s hızlanmasını 2.5 saniyede tamamlıyor. 0-200 km/s hızlanmasını 7 saniyenin altında gerçekleştiren süper otomobilin son hızı da 350 km/s ile sınırlandırılmış. Ayrıca, şehir merkezinde sessiz bir sürüş için hibrit süper otomobili sadece yaklaşık 10 km mesafede olsa bile saf elektrikli sürüş modunda kullanmak mümkün.

AİLE İÇİN VAZGEÇİLMEZ
Jaguar'ın tamamen elektrikle çalışan ilk modeli artık satışta. Markanın E-Pace ve F-Pace modellerindeki tarzı taşıdığı yönünde. Buna ek olarak, yakıt masrafını da neredeyse tamamen ortadan kaldırmak gibi etkileyici bir özelliğe sahip olan i-Pace, bir Jaguar'dan beklenecek şekilde performans sergiliyor.

KÜÇÜK AMA GÜZEL
Hem kaliteli hem de küçük olsun diyen araç severlerin en çok tercih ettiği otomobil modellerinden biri ise Mercedes Smart. En iyi küçük otomobiller listesinde kendine yer bulan Smart modeli, oldukça küçük bir boyuta sahip. Avrupa'da büyük ilgi gören Mercedes Smart, elektrikli versiyonuyla dikkat çekiyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN