Günde 3 saat çalışarak parayı buldu! Kimsenin aklına gelmez! Yaşadığı bölgedeki o yerleri tek tek...

Girişimci ruha sahip insanların başarı hikayeleri dünya genelinde takdirle karşılanıyor. Ancak Amerika Birleşik Devletleri'nin Teksas eyaletinde yaşayan Tiffany Butler'ın başarı hikayesi diğerlerinden biraz daha farklı ve ilginç. Butler, zenginlerin yaşadığı bölgelerde çöp konteynerlerini karıştırarak atılan az kullanılmış elbiseleri, eşyaları ve makyaj malzemelerini toplayarak bunları satışa çıkarıyor ve ayda 2 bin sterlin gelir elde ediyor.

Giriş Tarihi 05 Ağustos 2023, 11:12 Güncelleme 05 Ağustos 2023, 11:12
Günde 3 saat çalışarak parayı buldu! Kimsenin aklına gelmez! Yaşadığı bölgedeki o yerleri tek tek...

İÇİNDEKİLER

Amerika Birleşik Devletleri'nin Teksas eyaletinde yaşayan Tiffany Butler isimli kadın kimsenin aklına gelmeyecek bir yöntemle büyük gelir elde ediyor. Zenginlerin yaşadığı yerlerdeki çöp konteynerlerini karıştırarak az kullanılmış elbiseleri, eşyaları ve makyaj malzemelerini toplayarak satan Butler ayda 2 bin sterlin gelir elde ediyor. Bu ilginç ve sıradışı başarı hikayesi insanların dikkatini çekiyor.

Tiffany Butler adlı kadın zenginlerin yaşadığı yerlere giderek oradaki çöpü paraya çeviriyor.

Tiffany Butler çöp konteynerleri içerisine atılan az kullanılmış elbiseleri, eşyaları ve makyaj malzemelerini topluyor.

AYDA 2 BİN STERLİN KAZANIYOR

Tiffany Butler, özellikle zenginlerin yaşadığı alanda bulunan çöp konteynirlerinden topladığı makyaj malzemeleri ve az kullanılmış elbiseleri satarak ayda 2000 sterlin kazanıyor.

Tiffany, normalde ev kadını olduğunu bir gün televizyonda izlediği programdan ilham alarak böyle bir işe koyulduğunu ve günde saat üç saat çalışarak tüm ihtiyaçlarını kazanacak kadar para kazandığını söyledi.

SADECE SATABİLECEĞİ ÜRÜNLERİ ALIYOR

Evinin garajının şuan kullanılmadan çöpe atlan eşyalar ile dolu olduğunu söyleyen Tiffany, konteynırları karıştırırken sadece kullanabileceği ve satabileceği ürünleri aldığını söyledi.

Tiffany, topladığı ürünleri internet üzerinden satıyor ve ayda 2000 sterlin gelir elde ediyor.