HALKA ARZ TARİHİ! A1 Capital hisse fiyatı ne kadar? A1 CAPİTAL halka arz kaç lot verir, hangi bankalarda var?

Türkiye'nin önde gelen yatırım bankalarından A1 Capital'in halka arz tarihi merakla bekleniyor. Son dönemde yatırımcılar, A1 Capital'in halka arz sürecine ilişkin araştırmalarını hızlandırdı. İşte konuyla ilgili detaylar... A1 Capital, finansal hizmetler sektöründe öncü bir konuma sahip olan bir yatırım bankasıdır. Müşterilerine geniş bir yelpazede hizmet sunan A1 Capital, halka arz adımını da atmayı planlıyor. Halka arz, şirketin hisselerini halka açarak, yatırımcılara ortaklık imkanı sunmayı amaçlar.

Giriş Tarihi 16 Haziran 2023, 20:02 Güncelleme 16 Haziran 2023, 20:02
HALKA ARZ TARİHİ! A1 Capital hisse fiyatı ne kadar? A1 CAPİTAL halka arz kaç lot verir, hangi bankalarda var?

İÇİNDEKİLER

A1 Capital halka arzı hakkında detaylar merak ediliyor. SPK'dan aldığı onayla hisselerinin yüzde 35'ini halka arz etmeye hazırlanıyor. A1 Capital Yatırım hisse kodu #A1Cap olarak açıklandı. Peki, A1 Capital hisse fiyatı ne kadar? A! Capital halka arzı kaç lot verir? İşte detaylar...

A1 CAPİTAL YATIRIM NE ZAMAN BORSADA İŞLEM GÖRECEK?

A1 Capital Yatırım, halka arz talep toplama işlemlerinin tamamlanmasının ardından borsada işlem görmeye başlayacak. A1 Capital Yatırım 25,00 TL'den halka arz olacak.

A1 CAPİTAL YATIRIM HALKA HİSSE KODU NE?

A1 Capital Yatırım hisse kodu #A1Cap olarak açıklandı.

A1 CAPİTAL NE İŞ YAPAR?

Türkiye sermaye piyasalarının yenilikçi gücü A1 Capital; uzmanlaşmış deneyimli kadrosu ve güçlü teknolojik altyapısı ile yatırımcılarına, dijital çağın yatırım fırsatlarını sunmayı hedefliyor.

A1 Capital; Hisse Senedi ve VİOP işlemlerine aracılık, Yatırım Danışmanlığı, Portföy Yönetimi, Halka Arz, Borçlanma Aracı İhraçları, Şirket Değerlemesi, Şirket Satın Alma ve Birleşme, Proje Finansmanı, Sermaye Artırımı ve Çağrı İşlemlerine aracılık gibi sermaye piyasalarının tüm alanlarını kapsayan geniş yetkili aracı kurum olarak müşterilerine özel çözümler sunuyor.