2023 yemek ücreti ne zaman açıklanacak? 2023 GÜNLÜK YEMEK ÜCRETİ ne kadar oldu? Yemek kartı yeni yılda marketlerde geçecek mi?

2023 yemek kartı ücretleri merak ediliyor. 2023 günlük yemek ücreti hakkında henüz net bir açıklama yapılmadı. Peki, 2023 günlük yemek ücreti ne kadar? 2023 yeni yılda yemek kartı marketlerde geçerli olacak mı? İşte merak edilenler...

Giriş Tarihi 27 Aralık 2022, 10:08 Güncelleme 27 Aralık 2022, 10:09
2023 yemek ücreti ne zaman açıklanacak? 2023 GÜNLÜK YEMEK ÜCRETİ ne kadar oldu? Yemek kartı yeni yılda marketlerde geçecek mi?

İÇİNDEKİLER

Yemek kartı ücretleri büyük bir heyecanla merak ediliyor. Yeni yılın gelmesine sayılı günler kala konu hakkında araştırmalar hızlandı. Peki, yeni yılda yemek ücreti ne kadar olacak? İşte detaylar...

2023 YEMEK ÜCRETİ NE KADAR OLACAK?

2023 yemek ücreti hakkında henüz net bir açıklama gelmedi. Fakat yeni yılda yemek kartının günlük 110 TL olacağına dair söylentilr bulunuyor.

YENİ YILDA YEMEK KARTI MARKETLERDE KULLANILABİLECEK Mİ?

Milyonlarca çalışan tarafından kullanılan yemek kartları için marketlerde kullanılamayacağı yönünde yeni bir düzenlemeye gidildiği iddia edildi. Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Sosyal Güvenlik Kurumu böyle bir düzenlemenin olmadığını aktardı.

YEMEK KARTLARI KALKIYOR MU?

Yemek Kartları Derneği Başkanı Öner Piyade, "Yemek kartları ile alışveriş kalktı mı, marketlerde geçmeyecek mi? " gibi sorulara açıklık getirdi. Yemek Kartları Derneği Başkanı Öner Piyade, yemek kartlarının marketlerde kullanılamayacağı haberlerine ilişkin, "Yemek kartlarında değişen bir şey yok." dedi.