Başkan Erdoğan talimat verdi indirim yağmuru başladı! 33 ürünün fiyatı iniyor

Tarım Kredi Kooperatifleri, Başkan Tayyip Erdoğan'ın talimatı ile temel tüketim ve et ürünlerinde kapsamlı bir indirim kampanyası başlatıyor. Yeni tarife pazartesi günü hayata geçiyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Ağustos 2022 Güncelleme 13 Ağustos 2022, 06:59
Başkan Erdoğan talimat verdi indirim yağmuru başladı! 33 ürünün fiyatı iniyor

İÇİNDEKİLER

Tarım Kredi Kooperatifleri, Başkan Tayyip Erdoğan'ın talimatı ile temel tüketim ve et ürünlerinde kapsamlı bir indirim kampanyası başlatıyor. Tarım Kredi Kooperatif Marketleri'nde 30'un üzerinde temel tüketim ürününde 15 Ağustos itibarıyla indirimli fiyat uygulamasına geçilecek. Bin 400 Tarım Kredi Market'te uygulanacak indirimler, internette de PttAVM.com üzerinde hayata geçecek.



SAHA ARAŞTIRMASI YAPILDI
İndirim oranları üzerinde maliyet çalışması devam ederken, edinilen bilgiye göre büyükşehirlerde ayrı, yöresel marketlerde ise farklı indirim oranları uygulanabilecek. Saha çalışması sonucu vatandaşın alım gücünü artıracak fiyat ayarlamalarına gidildi. Kalem kalem belirlenen ürünlerde etiket rakamları aşağı çekildi. İndirim yapılacak 33 ürün arasında makarna, un, salça, zeytin, çay gibi ürünler bulunuyor.



ETE AYRICA UYGULANACAK
ESK tarafından temin edilecek et ürünleri, kasap reyonu olan Tarım Kredi Kooperatif Marketleri'nde ivedilikle, olmayan marketlerde ise gerekli çalışmaların yapılmasının ardından paketli olarak en kısa sürede indirimli şekilde sunulacak.


33 ÜRÜNÜN FİYATI İNİYOR
Makarna
Un
Salça
Pirinç
Bulgur
Mercimek
Nohut
Fasulye
Şeker
Ayçiçek yağı
Zeytinyağı
Tavuk ürünleri
Tam yağlı süt
Yarım yağlı süt
Yumurta
Peynir
Tereyağı
Bal
Zeytin
Çay
Türk kahvesi
Patates
Kuru soğan
Karpuz
Kavun
Çamaşır deterjanı
Bulaşık deterjanı
Çamaşır suyu
Sıvı sabun
Peçete
Rulo havlu
Kolonya
Bebek bezi

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN