Mahsul bollaştı, fiyatlar düştü! Hem pazarcının, hem de vatandaşın yüzü güldü

Adana'da yazın ortasında bol mahsül hem pazar esnafının, hem de müşterilerin yüzünü güldürdü. Tarla mahsullerinin bollaşmasıyla sebze fiyatları da düşmeye başladı. Domatesin kilosu 2 liraya, salatalık ise 4 liraya kadar düştü.

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Takvim'i Google'a ekleyin, doğru kaynaktan haberi alın!
Mahsul bollaştı, fiyatlar düştü! Hem pazarcının, hem de vatandaşın yüzü güldü

Adana'da mahsulün bollaşmasıyla sebze fiyatları altüst oldu. Pazarcı işlerinin artmasından, müşteriler uygun alışveriş yapmaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi.

HEM VATANDAŞI HEM DE PAZARCIYI MEMNUN ETTİ
Verimli topraklarıyla Türkiye'nin en erkenci sebze ve meyvelerinin hasat edildiği Adana'da örtü altı üretimin ardından bol miktarda çıkan tarla mahsulleri tüketiciyle buluşuyor.

Mahsul bollaştı, fiyatlar düştü! Hem pazarcının, hem de vatandaşın yüzü güldü-2

Kurban Bayramı dolayısıyla halin kapalı olmasına rağmen pazardaki sebze fiyatlarının düşmesi vatandaşı da pazarcıyı da memnun etti.

Mahsul bollaştı, fiyatlar düştü! Hem pazarcının, hem de vatandaşın yüzü güldü-3

DOMATESİN KİLOSU 2 LİRAYA KADAR DÜŞTÜ
Merkez Seyhan ilçesi Hürriyet Mahallesi'nde kurulan pazarda domatesin kilosu 2 liraya kadar düştü.

Mahsul bollaştı, fiyatlar düştü! Hem pazarcının, hem de vatandaşın yüzü güldü-4

Domatesin kilosu kalitesine göre 2-8 lira arasında değişiyor. Kilosu düşen salatalık 4, patlıcan 5 liradan satılıyor.

Mahsul bollaştı, fiyatlar düştü! Hem pazarcının, hem de vatandaşın yüzü güldü-5

Kavunun tanesi ise 5 liradan alıcı buluyor. En düşük fiyatlardan biri ise demeti 2 TL ile maydanoz oldu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN
Mahsul bollaştı, fiyatlar düştü! Hem pazarcının, hem de vatandaşın yüzü güldü-7Mahsul bollaştı, fiyatlar düştü! Hem pazarcının, hem de vatandaşın yüzü güldü-8Mahsul bollaştı, fiyatlar düştü! Hem pazarcının, hem de vatandaşın yüzü güldü-9

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler