Hazine ve Maliye Bakanlığından flaş ihracat açıklaması

Son dakika haberine göre Hazine ve Maliye Bakanlığı, ihracat rakamlarıyla ilgili açıklama yaptı. Bakanlıktan yapılan açıklamada, "2022 yılında küresel ticarette Ukrayna’daki savaş kaynaklı bir ivme kaybı öngörülse de ihracatçılarımızın ürün ve pazar çeşitlendirmedeki başarısı ihracatımızın bu yıl da kuvvetli seyredeceğine işaret etmektedir." denildi.

Giriş Tarihi 31 Mayıs 2022, 11:50 Güncelleme 31 Mayıs 2022, 11:51
Hazine ve Maliye Bakanlığından flaş ihracat açıklaması

İÇİNDEKİLER

Hazine ve Maliye Bakanlığı, ihracat rakamlarıyla ilgili açıklama yaptı. Bakanlıktan yapılan açıklamada, "2022 yılında küresel ticarette Ukrayna'daki savaş kaynaklı bir ivme kaybı öngörülse de ihracatçılarımızın ürün ve pazar çeşitlendirmedeki başarısı ihracatımızın bu yıl da kuvvetli seyredeceğine işaret etmektedir." denildi.

İşte Bakanlıktan yapılan açıklama
2022 yılında küresel ticarette Ukrayna'daki savaş kaynaklı bir ivme kaybı öngörülse de ihracatçılarımızın ürün ve pazar çeşitlendirmedeki başarısı ihracatımızın bu yıl da kuvvetli seyredeceğine işaret etmektedir. Yüksek katma değerli, sürdürülebilir, dengeli, kapsayıcı ve vatandaşlarımıza refah artışı sağlayan büyüme performansını kalıcı hale getirmek en önemli hedeflerimizdendir. Bu kapsamda ülkemizin üretim potansiyelini artırmak için ekonomimizin tüm paydaşlarıyla iş birliği içerisinde çalışmaya devam edeceğiz.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN