5. Türkiye Enerji ve Doğal Kaynaklar Zirvesi'nde "Enerjimiz Geleceğimiz" ödülleri verildi

Turkuvaz Medya grubunun haftalık ekonomi dergisi Para tarafından düzenlenen 5. Türkiye Enerji ve Doğal Kaynaklar Zirvesi Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı himayesinde gerçekleştirildi. Törende Enerjimiz Geleceğimiz ödülleri de sahiplerini buldu.

Giriş Tarihi 28 Mayıs 2022, 06:59 Güncelleme 28 Mayıs 2022, 06:59
5. Türkiye Enerji ve Doğal Kaynaklar Zirvesi’nde Enerjimiz Geleceğimiz ödülleri verildi

İÇİNDEKİLER

5. Türkiye Enerji ve Doğal Kaynaklar Zirvesi'nde 'Enerjimiz Geleceğimiz Ödül Töreni' Bakan Fatih Dönmez'in katılımıyla gerçekleştirildi.

Sabah'ta yer alan habere göre, törende ödüle layık görülen şirketler ve projeleri şunlardan oluştu: Akfen Yenilenebilir Enerji "Tasarruf Evimizde Gelecek Elimizde", Kazancı Holding "Dijital Dönüşüm", bp "BTC Boru Hattı Sosyal Yatırım Projesi", Çalık Enerji "Enerjik Okullar", Enerjisa Enerji "Sürdürülebilir Yeşil Destinasyon Modeli", Enerjisa Üretim "Her Fidan Bir Umut", EÜAŞ "Termal Enerji Depolama Sistemi", Shell "Atık Yönetim Sistemleri", Kalyon Enerji "Karapınar Güneş Enerjisi Santrali Sürdürülebilir Finansman Sözleşmesi", Zorlu Enerji "Sıfır Karbon Aya İzi Ormanlar" ve Biyodizel Sanayi Derneği "Suyun Geleceği İçin" projesi."

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN